Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » BASKET LEAGUE » Μανωλόπουλος στον πάγκο της ΑΕΚ

Μανωλόπουλος στον πάγκο της ΑΕΚ

Προσωρινός αντικαταστάτης του Σάκοτα θα είναι ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Σωτήρης Μανωλόπουλος.

A99657AD0432994AF9EC4EFF2359AF98

Μετά από πολύωρες συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης της ΑΕΚ και του Ντράγκαν Σάκοτα, αποφασίστηκε από κοινού να μην παραμείνει ο Σερβοέλληνας τεχνικός στο πάγκο της ομάδας αλλά να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από διαφορετικό πόστο, αυτό του Γενικού διευθυντή, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

Ο Σάκοτα είχε συμφωνήσει με την διοίκηση της Ένωσης να αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο το καλοκαίρι του 2016 αλλά οι τριγμοί που προκάλεσε ο αποκλεισμός της ομάδας από την συνέχεια του EuroCup επέσπευσε τις διαδικασίες.

Προσωρινός αντικαταστάτης του Σάκοτα, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με το Ρέθυμνο, θα είναι ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι ο Ντράγκαν Σάκοτα θα συνεχίσει πλέον να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Τζένεραλ Μάνατζερ (General Manager) της «Βασίλισσας», αλλά κι ως επικεφαλής του αναπτυξιακού Προγράμματος.

Ο αρχικός σχεδιασμός (μετά τη συμφωνία του 2014) αφορούσε στο καλοκαίρι του 2016, αλλά οι συνθήκες επέβαλαν να συμβεί στον παρόντα χρόνο.

Ο κ. Σάκοτα έβαλε την ΑΕΚ της καρδιάς του πάνω από τις όποιες προσωπικές του φιλοδοξίες και έλαβε την απόφαση να παραμείνει σε άλλο πόστο. Η παραπάνω εξέλιξη προέκυψε από κοινού με τη διοίκηση, και πιο συγκεκριμένα έπειτα από πολύωρες επαφές με τον Μάκη Αγγελόπουλο, οι οποίες ολοκληρώθηκαν μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (18/12).

Η παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα στην ΑΕΚ κρίθηκε υπερπολύτιμη και αναγκαία. Η προσπάθεια όλων στην ΑΕΚ συνεχίζεται απρόσκοπτα και δεν επηρεάζεται από τις όποιες πρόσκαιρες αντιξοότητες.

Στον πάγκο της ΑΕΚ στην αναμέτρηση του Σαββάτου (19/12) με το Ρέθυμνο, ως πρώτος προπονητής θα καθίσει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος».

Συντάκτης

Άρθρα : 16749
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top