Στήριξη σε Τενέ από το ΔΣ του Απόλλωνα

Δεν έγινε τελικά δεκτή η παραίτηση του Τενέ από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ομάδα του Απόλλωνα, στην επίπονη προσπάθειά της για την επίτευξη των υψηλών αγωνιστικών της στόχων χρειάζεται περιφρούρηση και ηρεμία απ’ όλους ανεξαιρέτως τους Απολλωνιστές.

Ο προπονητής της ομάδας μας Μπάμπης Τεννές χαίρει της εκτίμησης και της απόλυτης στήριξης της ΠΑΕ Απόλλων, καθώς επίσης και όλων των Απολλωνιστών που ζουν με τη λαχτάρα να δουν την ομάδα μας να αγωνίζεται εκεί που αξίζει και δικαιούται.

Τα ενδοοικογενειακά μας προβλήματα (που είναι πολλά) θα τα λύσουμε εντός των τειχών και χωρίς δημοσιότητα. Σεβόμαστε τις απόψεις, όλων των μελών της οικογένειας του Απόλλωνα αρκεί να μην διαταράσσουν την ηρεμία της ομάδας και να μην προκαλούν τον αποπροσανατολισμό της από τον κύριο στόχο της.

Εμείς θα κρίνουμε το χρόνο, τον τρόπο, το περιεχόμενο και την αιτιολογία των ανακοινώσεων, καθώς επίσης και την μέθοδο για την κατάλληλη και αποτελεσματική υπεράσπιση των συμφερόντων της ΠΑΕ Απόλλων. Οι επιλογές μας θα κριθούν από την ιστορία.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο της ομάδας μας και επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας : α) στον προσεχή κρίσιμο αγώνα της ομάδας με την Παναχαϊκή, β) στην ενίσχυση της ομάδας κατά τη μεταγραφική περίοδο και γ) στη βελτίωση του κακού αγωνιστικού χώρου της Ριζούπολης».