Σόκο: «Οι φίλαθλοι μας αξίζουν την νίκη»

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτο στούντιο του FM 100 φιλοξενήθηκε σήμερα ο Βρετανός άσσος

Ο Όβι Σόκο είναι αναμφισβήτητα ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών των φετινών Τρικάλων BC Aries και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είναι μέσα στην πεντάδα πολλών στατιστικών κατηγοριών στην φετινή Α1.

Ο Σόκο φιλοξενήθηκε σήμερα στην αθλητική εκπομπή «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» και μίλησε αρχικά για το παιχνίδι με τον Αρκαδικό: «Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά με τον προπονητή μας και με την βοήθεια του κόσμου θα παλέψουμε για την νίκη. Έχω ενθουσιαστεί με τους φιλάθλους μας και πιστεύω ότι αξίζουν την νίκη στο παιχνίδι του Σαββάτου».

Για την ομάδα και την πόλη των Τρικάλων είπε: «Είναι πολύ όμορφη η πόλη των Τρικάλων. Την περίμενα μικρότερη ίσως, αλλά έχω εξοικειωθεί. Όλοι εδώ είναι φιλικοί ενώ και το κλίμα στην ομάδα με τους συμπαίκτες μου είναι εξαιρετικό».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είπε: «Είναι πάρα πολύ υψηλό και απαιτεί εξυπνάδα για να μπορέσεις να ανταποκριθείς. Δεν αρκεί μόνο να είσαι αθλητικός τύπος, πρέπει να είσαι και έξυπνος».

Για τους δικούς του στόχους και τις μέχρι τώρα επιδόσεις του: «Δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω στην Ελλάδα. Προσπαθώ κάθε φορά να βελτιώνομαι και να αποδίδω όσο το δυνατόν καλύτερα για την ομάδα μου».

Φανατικός φίλαθλος της Άρσεναλ παρακολούθησε το πρόσφατο παιχνίδι της Αγγλικής ομάδας με τον Ολυμπιακό σε κεντρικό καφέ της πόλης των Τρικάλων: «Φορούσα την φανέλα της Άρσεναλ και παρακολούθησα το παιχνίδι ανάμεσα σε φιλάθλους του Ολυμπιακού. Όταν μπήκε το γκολ δεν μπόρεσα να κρατηθώ, πανηγύρισα έξαλλα αλλά μετά αντιλήφθηκα ότι περιστοιχιζόμουν από Έλληνες! Δεν με πείραξε όμως κανείς, ήταν όλοι φιλικοί μαζί μου».