Kέρδισε την ένσταση η Νίκη και -3 στην ΑΕΦ

Ακριβό ήταν το…τίμημα για την Φαρκαδόνα για τη χρησιμοποίηση του Φορτούνη στο ματς με τη Νίκη

Ακριβό ήταν το…τίμημα για την Φαρκαδόνα για τη χρησιμοποίηση του Φορτούνη στο ματς με τη Νίκη Βόλου. Το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας πήρε το ματς στα χαρτιά και η ΑΕΦ πλήρωσε την αβλεψία των ιθυνόντων της με αφαίρεση τριών ακόμα βαθμών που ήρθαν από την τιμωρία

Πλέον η Φαρκαδόναέμεινε πολύ πίσω είναι στην 15η θέση του ομίλου και  πλην του μισοδιαλυμένου Φωκικού και του Μαρτίνου που έχει συμβιβαστεί με τον υποβιβασμό, έχει όλες τις υπόλοιπες ομάδες από πάνω της.

 

 

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Κηρύσσει τον εγκαλούμενο Α. Γκογκάκο, εκπρόσωπο του σωματείου Λαγκαδά πειθαρχικά ελεγκτέο. Επιβάλλει σε αυτόν χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τριάντα (30) ημέρες (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Λαγκαδάς-Απόλλων Καλαμαριάς της 25/11/2015).

2. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Επισκοπή πειθαρχικά ελεγκτέο. Επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2.250) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Επισκοπή-Τρίγλια Ραφήνας της 29/11/2015).

3. Δέχεται την από 23.11.2015 ένσταση του σωματείου Νίκη Βόλου. Επιβάλλει στο σωματείο Φαρκαδόνα 1) απώλεια του αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής της 22/11/2015 έναντι του σωματείου Νίκη Βόλου με τέρματα μηδέν (0)-τρία (3), 2) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τη βαθμολογία της στο Πρωτάθλημα και 3) χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ.

4. Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Νέων, που είχε αρχικά ορισθεί για τις 25-11-2015, αλλά δεν διεξήχθη, μεταξύ των ομάδων ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας-ΕΠΣ Άρτας εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την έκδοση της παρούσας απόφασης.

5. Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Παίδων, που είχε αρχικά ορισθεί για τις 25-11-2015, αλλά δεν διεξήχθη, μεταξύ των ομάδων ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας-ΕΠΣ Άρτας εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την έκδοση της παρούσας απόφασης.