Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ » Παναγόπουλος: «Δεν θα παίξουμε ταμπούρι στην Λάρισα»

Παναγόπουλος: «Δεν θα παίξουμε ταμπούρι στην Λάρισα»

SONY DSCΣτον FM 100 μίλησε σήμερα το πρωί ο προπονητής των Τρικάλων

Λίγο πριν το κυριακάτικο ντέρμπι με την Λάρισα ο προπονητής των Τρικάλων Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μίλησε στην αθλητική εκπομπή του FM 100 «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» Για το παιχνίδι τόνισε : «Η πίεση μετά και το αποτέλεσμα του κυπέλλου θα είναι από την πλευρά της ΑΕΛ που θα θέλει να αποδείξει πράγματα. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι. Δεν θα παίξουμε αμυντικά, δεν θα παίξουμε ταμπούρι. Το παιχνίδι είναι βέβαιο ότι θα έχει άγρια ομορφιά. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Ο Κώστας Παναγόπουλος αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Αρσενίεβιτς: «Είναι καλό ότι επέστρεψε, αυτό βοήθησε στην ψυχολογία όλων γιατί είμαστε μία οικογένεια. Τον υπολογίζω για το παιχνίδι με την Λάρισα, είναι σε καλή φυσική κατάσταση αλλά δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό λόγω της απουσίας του από τα τελευταία παιχνίδια».

Ο τεχνικός των Τρικάλων αναφέρθηκε και στην αντιμετώπιση των Τρικάλων από τις υπόλοιπες ομάδες: «Από την στιγμή που είσαι ψηλά στην βαθμολογία και παίζεις καλό ποδόσφαιρο όλοι σε υπολογίζουν και σε πολλές περιπτώσεις όπως είδαμε και με την Λαμία οι ομάδες παίζουν κλειστά πίσω».

Για την μεταγραφική ενίσχυση τόνισε: «Αποκτήσαμε ήδη δύο παίκτες που θα παίξουν από Γενάρη, θα αποκτηθούν σίγουρα και άλλοι».

Συντάκτης

Άρθρα : 16750
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top