Η ΣΚΑ.ΚΙ στο Πανελλήνιο παίδων-κορασίδων

Η  ΣΚΑ.ΚΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ θα αναχωρήσει την Πέμπτη 17/12 για το Βραχάτι Κορινθίας όπου στο διάστημα από 18-20/12 θα λάβει χώρα η διοργάνωση του Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Παίδων –Κορασίδων 2015 ,στο οποίο ο Σύλλογός μας απέκτησε δικαίωμα να  αγωνιστεί για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία του. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 5 γύρους και η σύνθεση της κάθε ομάδας θα αποτελείται από 6 αθλητές .

Στην κατηγορία Κ16 θα αγωνιστεί ο Κουτσιούμπας Χαρ.    Στην Κ14 ο Γκιόκας Χαρ.

Στην Κ12 ο Πασχάλης Γιώρ.     Στην Κ10 ο Λαζαρίκος Μιχ.

Στα κορίτσια Κ16 η Θεοδοσίου Σωτ.    ενώ  στα Κ12 η Τοζάρου Ιφιγ.

Οι αγώνες αυτοί είναι πολύ υψηλού επιπέδου και συμμετέχει η ελίτ των συλλόγων της Ελλάδας ,με παιδιά που είναι οι μελλοντικοί πρωταθλητές σκακιού και ομάδες όπως το Περιστέρι και η Καβάλα που έχουν στεφθεί Πανελληνιονίκες στα πρωταθλήματα της Α’ Εθνικής τα τελευταία χρόνια. Αναλυτικά οι αντίπαλοι της ομάδας μας θα είναι:

  1. ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΕΣΣΝΑ)
  2. ΕΟΑΟ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (ΕΣΣΝΑ)
  3. ΦΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΕΣΣΝΑ)
  4. Α.Ε.Κ. (ΕΣΣΝΑ)
  5. ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ΕΣΣΘΧ)
  6. ΣΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ  (ΕΣΣΘΧ)
  7. ΣΑ ΧΑΝΙΩΝ (ΕΣΣΚ)
  8. Ο.Φ.Η. (ΕΣΣΚ)
  9. ΣΟ ΚΑΒΑΛΑΣ (ΕΣΣΑΜΘ)
  10. ΟΦΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (ΕΣΣΑΜΘ)
  11. ΣΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΕΣΣΚΕΔΥΜ)
  12. ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ (ΕΣΣΠ)
  13. ΣΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (ΕΣΣΠΕΠ)
  14. ΣΠΖ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (ΤΕΣΣΔΕ)
  15. ΣΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (ΤΕΣΣΘ)
  16. ΕΥΒΟΪΚΗ ΕΣ (ΑΝΑΤ. ΣΤΕΡΕΑ – ΕΥΒΟΙΑ)
  17. ΣΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΕΣΣΝΑ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΕΣΣΑΙΓ)
  18. ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΟΣ (ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ)

 

Πολύτιμος αρωγός στη συμμετοχή της ΣΚΑ.ΚΙ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στάθηκε η εταιρεία γαλακτοκομικών προιόντων  «ΟΛΥΜΠΟΣ», της οποίας η χορηγία ήταν καθοριστική στην εξασφάλιση μεγάλου μέρους των εξόδων της αποστολής. Ο σύλλογός μας θα ήθελε να την ευχαριστήσει δημόσια ,αφού χωρίς την συνδρομή της  , δε θα μπορούσε να ανταπεξέλθει με τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διαθέτει.Η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων στοχεύει στην απόκτηση πολύτιμων εμπειριών για τα παιδιά που θα συμμετάσχουν, ώστε να αναπτύξει στο μέλλον αγωνιστικά τμήματα που θα είναι  ανταγωνιστικά σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.