Στον …αέρα το ματς Παναχαϊκή- Απόλλων

Ενώ τα Τρίκαλα άφησαν βαθμούς στο ματς με τους Πατρινούς, ο Απόλλων μπορεί να κερδίσει το ματς χωρίς να αγωνιστεί

Η ομάδα της Πάτρας εχει σε φάση διάλυσης το αγωνιστικό Τμήμα , ενώ λόγω οφειλών είναι στον αέρα  το ματς με τον ΑΠόλλωνα Σμύρνης

Η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει:  Ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ δεν θα διεξαχθεί λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005, σύμφωνα με το άρθρο 33 παρ. 1 & 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Η τελευταία τους ελπίδα

Σε μια τοποθέτηση που ίσως αλλάξει τα δεδομένα στην Παναχαϊκή προχώρησε ο Ποτής Τσιριμπής. Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη» ανέφερε ότι η διοίκηση εξετάζει το ενδεχόμενο να παραχωρήσει δωρεάν τις μετοχές της χαρίζοντας μάλιστα όσα χρήματα έβαλε την τρέχουσα σεζόν στην ομάδα!

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι υπάρχει σκέψη στην διοίκηση για να παραχωρήσει δωρεάν τις μετοχές της σε Πατρινούς και χαρίζει όσα χρήματα έχει βάλει τη φετινή σεζόν. Και μάλιστα μπορούμε να κοιτάξουμε να συμφωνήσουμε ότι θα ταχτοποιηθούν όλες οι φετινές εκκρεμότητες που υπάρχουν» ανέφερε χαρακτηριστικά κι απομένει να φανεί τις προσεχείς ημέρες τι εξελίξεις θα υπάρξουν στους Αχαιούς.