Τα Τρίκαλα BC Aries στο ΚΤΕΛ Τρικάλων

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η αποστολή επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ.

Για 3η χρονιά στην Α1 και για πολλά χρόνια πριν στις μικρότερες κατηγορίες η ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων BC Aries μετακινείται με τα υπερσύγχρονα λεωφορεία του στόλου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων που είναι και φέτος Χορηγός της ομάδας.

Η ομάδα επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ όπου και έγινε δεκτή από τον πρόεδρο του του ΔΣ κ. Βασίλη Τζατζάκη ο οποίος και ξενάγησε την αποστολή στους χώρους του σταθμού που θεωρείται από τους πιο σύγχρονους στην Ελλάδα. Μάλιστα έγινε και φωτογράφιση ώστε το λεωφορείο που μεταφέρει την ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια να «ντυθεί» στο πίσω μέρος του προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την άριστη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο κ. Τζατζάκης μίλησε και για μία καινοτομία του ΚΤΕΛ που ξεκίνησε μετά από απαίτηση των παικτών της ομάδας του μπάσκετ. Συγκεκριμένα από πέρυσι το λεωφορείο της αποστολής έχει σύνδεση Wi Fi ώστε παίκτες και μέλη της αποστολής να σερφάρουν κατά την διάρκεια των ταξιδιών. Εδώ και λίγες μέρες όλα τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ που εκτελούν δρομολόγια προς και από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα έχουν σύνδεση Wi Fi για την εξυπηρέτηση των επιβατών.