Επιστροφή Αρσενίβιτς -Σενάρια Ντόικιτς -Στεργίδη και άλλους …

 

Eνω η πιο σίγουρη μεταγραφή θεωρείται αυτή του Κοντοδήμου,  βγήκε και το όνομα του Μπόγιαν Ντόικιτς

Eνω στην ΠΑΕ αποφασίστηκε τελικά (μετά τις απουσίες και τις απώλειες παικτών) να επιστρέψει άρον-άρον ο Αρσενίεβιτς στην ομάδα,  η πιο σίγουρη μεταγραφή θεωρείται αυτή του Κοντοδήμου Επίσης βγήκαν σενάρια για τον  Μπόγιαν Ντόικιτς που βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr σε συζητήσεις με τα Τρίκαλα και δεν αποκλείεται να υπάρξει deal. Ο 31 ετών Σέρβος αμυντικός, που είχε περάσει και στο παρελθόν από τα Τρίκαλα, το 2010, είχε μείνει ελεύθερος από τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ στην Ελλάδα έχει φορέσει και τη φανέλα του Πιερικού, από το 2012 μέχρι το 2014.

Ο Ντόικιτς είναι γεννημένος στις 25 Οκτωβρίου 1984 και έχει ύψος 1.94. Στην καριέρα του έχει παίξει και σε Hajduk Kula, Radnički Niš, Lokomotiv Plovdiv και Radnički Niš. Επίσης βγήκε στην επιφάνεια και το όνομα του μεσοεπιθετικού Λυμπέρη Στεργίδη που ανήκει στην Παναχαϊκή

Οπως πάντως αναφέραμε από τη Δευτέρα μέσα στη μεταγραφική λίστα της ΠΑΕ είναι και ο Αχ Σαρακατσάνος αλλά και ένας Σκοπιανός επιθετικός ενώ του Κοντοδήμου η μετγαραφή θεωραίται  “κλεισμένη”.

a63b82dbd06132b190b7f472450f0230_L.