Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΤΟΠΙΚΑ - ΑΓΟΡΑ » ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ » Σε αργία από τον δήμο Βόλου ο Μπέος

Σε αργία από τον δήμο Βόλου ο Μπέος

Παρέλαβε την διαπιστωτική πράξη από την θέση του δημάρχου έπειτα από την παραπομπή του σε δίκη

beos

Σε αργία είναι από σήμερα (14/12) ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μετά την παραπομπή του σε δίκη για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων του 2011.

Το πρωί της Δευτέρας, ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου, παρέλαβε με επιστολή από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, την διαπιστωτική πράξη υπογεγραμμένη από τις 2/12 από τον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Ηλία Τσέλιγκα.

Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει προσπάθεια να επιδοθεί το έγγραφο, άλλες δύο φορές αλλά απουσίαζε η υπάλληλος του Δήμου που παραλαμβάνει την αλληλογραφία.

Ο Αχιλλέας Μπέος σύμφωνα με πληροφορίες, θα προσφύγει άμεσα στο Συμβούλιο της Επικρατείας για αναστολή της απόφασης και άρση της αργίας.

Καθήκοντα δημάρχου ασκεί ο αντιδήμαρχος, ο οποίος ορίζεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πρέπει να συνεδριάσει μέχρι την προσεχή Παρασκευή 18/12. Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί τότε τα καθήκοντα του δημάρχου ασκεί ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης σύμβουλος του επιτυχόντος συνδυασμού, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μουλάς.

Συντάκτης

Άρθρα : 16721
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top