Παναγόπουλος: “Ένα γκολ και μία απόκρουση η διαφορά”

Ο Κώστας Παναγόπουλος στάθηκε στις λεπτές ισορροπίες της κορυφής.

 

SONY DSC“Η διαφορά στην κορυφή είναι ένα γκολ και μία απόκρουση και όποιος κατάλαβε κατάλαβε” ήταν το σχόλιο του προπονητή των Τρικάλων στο τέλος της αναμέτρησης.

Συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνιηση και σε ερώτηση για το πως νιώθει που θα επιστρέψει στην Λάρισα ως αντίπαλος είπε διπλωματικά: “Δεν ξέρω αν ο κόουτς εδώ (σ.σ. Βαζάκας) έχει ερωμένη και σύζυγο (χαριτολογώντας). Επειδή η ερώτηση είναι πολύ εξειδικευμένη. Παίζουμε με την Βασίλισσα της Ελλάδας, πρωταθλήτρια 1988. Γιορτή ποδοσφαίρου. Δεν έχει να κάνει με την δική μου επιστροφή. Θα χαρώ να μπω σε ένα γήπεδο και όπως χειροκροτήθηκε ο κ. Βαζάκας να χειροκροτηθώ και εγώ”.

Για τον Νίκο Κουσκουνά σημείωσε: “Θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον Νίκο Κουσκουνά είναι ο πρώτος σκόρερ στην κατηγορία με 8 τέρματα και η ομάδα των Τρικάλων είναι πρώτη στην καρδιά και στο μυαλό μας με την καλύτερη επίθεση. Τι εννοώ. Κοιτάζοντας την βαθμολογία αν κάποιοι αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο με αριθμούς εγώ βλέπω σήμερα ότι η ΑΕΛ και ο Απόλλων έχουν 25, τα Τρίκαλα και η Κέρκυρα έχουν 24. Οπότε αν κάποιοι αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο ως ένα γκολ η μια απόκρουση καλά κάνουν και το αντιλαμβάνονται έτσι. Σήμερα η βαθμολογία είναι ένα γκολ και μια απόκρουση. Εγώ το αντιλαμβάνομαι πολύ διαφορετικά. Αυτά τα παιδιά σήμερα για εμένα βρίσκονται στην 1η θέση της Football League. Μέσα απο πολλές δυσκολίες κάθε Κυριακή καταλαβαίνουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να συνδυάσουμε το επιθυμητό αποτελέσματα που είναι η νίκη. Για όλους μας είναι η νίκη. Φέραμε 1-1 στην μόλις μια τελική προσπάθεια της Λαμίας. Άρα ικανή η Λαμία… άτυχοι εμείς. Δεν θα επικαλεστώ την τύχη. Ας την επικαλεστούν άλλες ομάδες. Ξαναδίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Για το παιχνίδι. Από ένα λάθος δεχθήκαμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Ο Διονύσης δεν ξέρω αν έχει ξαναπιάσει την μπάλα σε 95 λεπτά.
Αντιδράσαμε ισοφαρίσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να προηγηθούμε. Είναι πολύ άτυχη η στιγμή που λήγει ένα παιχνίδι έτσι με πρωταγωνιστή τον Κουσκουνά και τον Ρίζο αλλά χαίρομαι για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Χαίρομαι που έχω τον Κουσκουνα στην ομάδα μου. Ξαναλέω κλείνοντας, ξανά βλέποντας ένα γκολ και μια απόκρουση ένας πόντος και εμείς απο αύριο συνεχίζουμε για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. 25, 25, 24, 24 και πάει λέγοντας. Χαίρομαι που οι ποδοσφαιριστές ταυτίζονται στην φιλοσοφία μου.”

Για την έλλειψη επιλογών στον πάγκο σημείωσε: “Δεν θα ψάξω να βρω ευθύνες αλλού. Είχαμε μια πολύ δύσκολη προπονητική εβδομάδα. Όταν η μια αλλαγή είναι του Γκμπαλέ και μπαίνει ο Μακρίδης που δεν είναι εξτρέμ αδικούμε τον ίδιο τον Μακρίδη και την ομάδα. Όταν μπαίνει ο Νιάρος στην θέση του Δουκάκη αδικούμε τον Νιάρο”.