Βαζάκας: “Σήμερα έπαιζε η γυναίκα μου με την ερωμένη μου”

Επική ατάκα του Γρεβενιώτη προπονητή στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι

SONY DSC

 

Ο πρώην προπονητής του ΑΟΤ βρέθηκε σε γνώριμα λημέρια και αφού ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την υποδοχή τους είπε την αμίμητη ατάκα: “Σήμερα έπαιζαν η γυναίκα μου με την ερωμένη μου”.

Για το αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Χρήστο Γιαλιά απάντησε: “Αν αλλάξει μυαλά ναι, εγώ πάντως δεν αλλάζω μυαλά μετά απο 23 χρόνια προπονητής”.

Για το παιχνίδι είπε: ” Επειδή τη γνώριζα την ομάδα, δουλέψαμε κλείσαμε τους χώρους και όσο μπορέσαμε κρατήσαμε το αποτέλεσμα. Είχαμε την ευτυχία να προηγηθούμε. Στο γκολ νομίζω αν σφύριζε φάουλ, ήταν φάουλ πάνω στον Καραγιάννη και στην εξέλιξη της φάσης τα Τρίκαλα, παίζουν πολύ γρήγορα την κόντρα επίθεση, είναι πολύ γρήγορη ομάδα, το εκμεταλλεύτηκε και μας ισοφάρισε. Νομίζω εκεί ο διαιτητής έκανε λάθος. Είχαμε ικανότητα, γιατί δεν πιστεύω στην τύχη εγώ πιστεύω στην Θεία Πρόνοια. Η ικανότητα του τερματοφύλακα, Ηταν να γίνει αυτό που έγινε, έπιασε το πέναλτι , πήραμε αυτό το πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς για να συνεχίσουμε γιατί η Λαμία παρότι πέρασε πολλά προβλήματα ισορρόπησε και ίσως είναι η ώρα να παλέψει και να μπει στο γκρουπ της κορυφής ”

Ο Γιώργος Βαζάκας είπε καλά λόγια για Παναγόπουλο, ΑΟΤ και κόσμο: “Δίνω συγχαρητήρια στον Παναγόπουλο για την ομάδα που έχει κάνει, δίνω συγχαρητήρια στον κόσμο των Τρικάλων που στηρίζει και έχει αυτή τη δυναμική όπως θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους της Λαμίας που ήρθαν και στήριξαν την ομάδα και πιστεύω ότι φεύγουν χαρούμενοι από την διάθεση και την παρουσία των παικτών μου.
Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναγόπουλο ο οποίος έχει κάνει καλή ομάδα, εύχομαι στα Τρίκαλα να βγουν στην Α΄Εθνική γιατί είναι από τις λίγες ομάδες που έχουν τόσο κόσμο και δικαιούνται να πάει στην Α΄Εθνική”.