Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Η ΕΕΑ έθεσε Αχαρναϊκό και Παναιγιάλειο εκτός Στοιχήματος!

Η ΕΕΑ έθεσε Αχαρναϊκό και Παναιγιάλειο εκτός Στοιχήματος!

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξέτασε τον αγώνα Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις

5B1F263946C1DDF50C568F2187B79800

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξέτασε τον αγώνα Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής, ο αγώνας «θεωρείται ύποπτος χειραγώγησης και για το λόγο αυτό αποφάσισε την αφαίρεση των δυο ομάδων από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοση της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό».

Για το ίδιο αδίκημα απολογήθηκαν σήμερα η ΠΑΕ Παναγιάλειος και η ΑΕ Ερμιονίδα για τον μεταξύ τους αγώνα, όμως η ΕΕΑ έκρινε έκρινε ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση αυτού του αγώνα. Επίσης ανέβαλε για τις 17 Δεκεμβρίου την υπόθεση του αγώνα Αχαρναϊκός-Καλλιθέα, όπου υπάρχουν υποψίες για χειραγώγησή του, όπως και αυτόν μεταξύ του Εργοτέλη και των Χανίων.

Συντάκτης

Άρθρα : 16755
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top