Θώμος: «Εχει χαθεί το πρωτάθλημα για τα Μετέωρα »

 

Διαβάστε τι είπε  ο πρόεδρος του ΑΣ Μετέωρα  Γιώργος Θώμος για την φετινή πορεία της ομάδας

images

Μιλώντας στην αθλητική εκπομπή του  “Ράδιο Σταγών” (παρουσιάζουν οι Περγαντής-Γκάτας) ο πρόεδρος του Α.Σ. Μετέωρα Γιώργος Θώμος ανέφερε πως η ομάδα βγήκε εκτός κυπέλλου νωρίς ενώ και η υπόθεση τίτλος έχει χαθεί για την ομάδα

Ο πρόεδρος του ΑΣ Μετέωρα  έκανε μια αναδρομή από την ημέρα που ανέλαβε την προεδρία της ομάδας και ανέφερε χαρακτηριστικά…
«Σίγουρα όταν ανέλαβα την ομάδα κάποια πράγματα στο μυαλό μου τα είχα σκεφτεί διαφορετικά. Ωστόσο όμως είμαι άτομο που δουλεύω αρκετά και πιστεύω πως θα φτάσω στο αποτέλεσμα που επιθυμώ.

Το βασικό για μένα είναι πρώτα από όλα να γίνουμε ομάδα.Δεν μπορεί κανείς ποδοσφαιριστής να ασχολείται με το τι κάνει ο προπονητή ή διοίκηση. Φέτος βγήκαμε εκτός κυπέλλου πολύ νωρίς ενώ έχει χαθεί και ο τίτλος ασχέτως αν ακόμη δεν τελείωσε ούτε ο πρώτος γύρος. Δεν με ενδιαφέρει να παίρνουμε τίτλους αλλά από μέσα μας να είμαστε “άδειοι”. Είναι ευκαιρία τώρα χωρίς το άγχος και τη πίεση των αποτελεσμάτων να πετύχουμε να γίνουμε ομάδα.

Φυσικά για την εικόνα της ομάδα δεν ευθύνονται μόνο οι παίκτες που παίζουν, έχουν ευθύνη και οι προπονητές αλλά και εμείς σαν διοίκηση. Κάποιοι παίχτες όμως αν δεν αλλάξουν νοοτροπία δεν θα έχουν μέλλον στην ομάδα. Στο τέλος της χρονιάς όλοι θα κριθούμε. Ο κόσμος μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ έως τώρα και πιστεύω θα συνεχίσει να το κάνει γιατί αγαπάει την ομάδα .Στις ακαδημίες γίνεται πολύ καλή δουλειά με τους προπονητές μας και είδη τα παιδιά μας έχουν συμμετέχει σε αρκετά τουρνουά ενώ στο μέλλον θα συμμετέχουν και σε άλλα.» Ο πρόεδρος των Μετεώρων ανέφερε πως ο χορός της ομάδας θα γίνει στις 26 Δεκεμβρίου στο κέντρο Τσίκαρης και έκανε κάλεσμα σε όλους τους Καλαμπακιώτες.