Ξανά υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ ο Γκιρτζίκης!!!

Τα 65 τα πέρασε πριν από χρόνια  ο Γκιρτζίκης , όμως θα είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, τον Οκτώβριο του 2016!!!

 

F3400D4E961A5290C1C8ED37F71B75B6

Τα 65 τα πέρασε πριν από χρόνια  ο Γκιρτζίκης , όμως θα είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, τον Οκτώβριο του 2016!!!

Ο  ίδιος  ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του σήμερα στη Ρόδο, όπου βρέθηκε ως φιλοξενούμενος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

«Για να σταματήσει κάθε σχετική παραφιλολογία, θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα από εδώ, από τα ακριτικά Δωδεκάνησα: στις εκλογές του Οκτωβρίου θα είμαι υποψήφιος για την τετραετία που ακολουθεί και πιστεύω ότι θα έχω την υποστήριξη των Ενώσεων. Πιστεύω ότι έχω ακόμη πολλά να προσφέρω στο ποδόσφαιρο» δήλωσε ο κ. Γκιρτζίκης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο «σμαραγδένιο νησί» ο πρόεδρος της ΕΠΟ μετέβη στο υπό κατασκευή Ενωσιακό γήπεδο μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης, Παναγιώτη Διακοφώτη, μέλη του Δ.Σ. και εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, καθώς και στο υπό κατασκευή γήπεδο της Χάλκης. Επίσης, είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκο, και τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο.

Ακολούθως βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΔ, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους σωματείων και ανθρώπους του ποδοσφαίρου, ενώ συμμετείχε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης. Εκεί συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ. για τις πρωτοποριακές ενέργειες για την κατασκευή Ενωσιακού γηπέδου και τη γενικότερη δράση τους και δεσμεύτηκε ότι η στενή συνεργασία θα συνεχιστεί στο μέλλον.