Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ » ΑΕΛ:Θα διαγράψουν τη μία από τις δύο ΠΑΕ

ΑΕΛ:Θα διαγράψουν τη μία από τις δύο ΠΑΕ

 

Για όσους δεν το ξέρουν…Η ΑΕΛ έχει μέχρι και σήμερα δύο ΠΑΕ και …τρέχει να διαγράψει τη χρεωμένη

im0s

 

Για όσους δεν το ξέρουν…Η ΑΕΛ έχει μέχρι και σήμερα δύο ΠΑΕ και …τρέχει να διαγράψει τη χρεωμένη.Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ κάλεσε σε έκτακτη ΓΣ με θέμα τη διαγραφή της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 από το ΓΕ.ΜΗ.

Τις διαδικασίες εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 από το ΓΕ.ΜΗ. συνεχίζει η ΑΕΛ και το Σάββατο (12/12) η Ερασιτεχνική θα έχει έκτακτη ΓΣ με θέμα τη διαγραφή από τα μητρώα και την αδειοδότηση της ΠΑΕ. Αναλυτικά αναφέρεται:

«Κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας, καλούνται τα μέλη του Σωματείου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση (πρώτη Γ.Σ. το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 12:00 και δεύτερη επαναληπτική τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 17:00) στη Λάρισα, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» με θέματα:

1. Διαγραφή Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 από το Γ.Ε.ΜΗ., αδειοδότηση Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.
2. Λοιπά θέματα.

Καλούνται οι εμπλεκόμενες πλευρές (Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 και Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.) να παραστούν στη Γ.Σ. για να εκφράσουν τις απόψεις/θέσεις τους επί των θεμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου. Δικαίωμα εγγραφής και παρουσίας κατά τη Γενική Συνέλευση έχουν όσοι εγγραφούν μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης χωρίς όμως να έχουν δικαίωμα ψήφου. Για την ταυτοποίηση των μελών είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου».

Συντάκτης

Άρθρα : 16766
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top