Κορυφαίος στις Βρυξέλλες ο Γεροβάιος

20151205_181101

Κατέκτησε το χρυσό σε διεθνές τουρνουά και αναδείχτηκε καλύτερος αθλητής

Μια μεγάλη διάκριση για τον Γιώργο Γεροβαιο του  ΣΟΑΤ καθώς κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο Διεθνές τουρνουά Indoor Brussels 2015 στις 5-6 Δεκεμβρίου,στην κατηγορία των Παιδων-Κορασιδων και ανακηρύχθηκε καλύτερος αθλητής στους Παίδες.

Συγκεκριμένα κέρδισε στον ημιτελικό Γάλλο αθλητή με μεγάλη διαφορά 14-1 και στον τελικό τον Βέλγο πρωταθλητή με 4-0.

received_922446697846134

Ο Νίκος Παιταριδης δήλωσε:

“Ο μικρός είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο με απίστευτες δυνατότητες και εφόσον συνεχίζει να δουλεύει το ίδιο σκληρά πιστεύω θα φτάσει πάρα πολύ ψηλά.Ειναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα που πέρασαν από τα χέρια μου και  ήδη έχει γίνει γνωστός παντού λόγω του παιχνιδιού του που είναι εντυπωσιακό. Αυτη η φουρνιά του ΣΟΑΤ είναι εξαιρετική, η συνεχή  στήριξη από τον Σύλλογο,γι αυτό εχουμε μεγάλες επιτυχίες πολλών παιδιών που κάνουν περήφανους τόσο τον Σύλλογο όσο και τον Τρικαλινο αθλητισμό. Ο ΣΟΑΤ δεν φείδεται κόπων και εξόδων για την αγωνιστική του ομάδα, δίνοντας πολύ μεγάλο βάρος στα φυτώρια του μαθαίνοντας στους μικρούς αρχές του αθλητισμού και ιδιαίτερα του Ταεκβοντο.”

Το ΔΣ του ΣΟΑΤ και οι προπονητές του εύχονται στον Γιώργο Γεροβαιο ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, υγεία και πρόοδο και συγχαίρει την οικογένειά του για την μεγάλη στήριξη στα όνειρα του μικρου.

20151205_174125