Οι δηλώσεις του Τζόρτζεβιτς για το ματς με Τρίκαλα

 

Διαβάστε τι είπε ο  προπονητής του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, μετά το τέλος  αναμέτρησης με τα Τρίκαλα.

 

timthumb.php

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου κόουτς:

«Ήταν μια σημαντική νίκη. Δείξαμε σεβασμό απέναντι στα Τρίκαλα. Παίξαμε καλή άμυνα, που είναι και το δυνατό μας σημείο και πετύχαμε 32 πόντους από αιφνιδιασμό πράγμα πρωτόγνωρο για εμάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσαμε αρκετά. Τα Τρίκαλα έπαιξαν επιθετικά. Προσπαθήσαμε να τους αντιμετωπίσουμε κάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Είναι μια ομάδα που πιέζει και είχαμε στόχο να κάνουμε λιγότερα από δέκα λάθη. Τελικά κάναμε δώδεκα. Ξεκουράσαμε παίκτες όπως ο Ραντούλιτσα, ο Πάβλοβιτς και ο Γιάνκοβιτς κάτι που μας επέτρεψε το καλό μας πρώτο ημίχρονο.

Χάσαμε, όμως, αρκετά ελεύθερα σουτ ειδικά στο δεύτερο μέρος. Ίσως να φταίει η έλλειψη ενέργειας και αυτοσυγκέντρωσης. Ίσως το μυαλό μας να ήταν περισσότερο στο ματς με την Ζιέλονα Γκόρα, κάτι που είναι κάπως φυσιολογικό. Η σκέψη μας πλέον είναι στον αγώνα της Παρασκευής».

Σχετικά με το Νικ Καλάθη και το τριπλ νταμπλ που… άγγιξε, είπε: «Είναι αρκετά νέος για να ανταπεξέλθει. Προσπαθώ να μην εξαντλώ τους παίκτες του. Ο Παππάς επέστρεψε έπειτα από καιρό και έδωσε ενέργεια στην ομάδα. Μας έχει στοιχίσει πολύ η έλλειψη του Μποχωρίδη. Ο Καλάθης έσπασε το δάκτυλό του και έχει βελτιωθεί μετά από αυτό. Ο επαγγελματισμός του είναι εκπληκτικός. Δεν έχασε ούτε μία προπόνηση λόγω του τραυματισμού του. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Έχει αρκετή ενέργεια, να χτυπήσω ξύλο. Είναι εξαιρετικός».