«Αφιερωμένη η νίκη στον κόσμο μας»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Κώστας Παναγόπουλος αφιέρωσε στους φιλάθλους το τρίποντο

Ο προπονητής των Τρικάλων αφού ευχαρίστησε τον Αχαρναϊκό για την φιλοξενία σημείωσε: « Το πρώτο ημίχρονο ήταν το χειρότερο μας τακτικά, υπήρχε μόνο η ομάδα του Αχαρναϊκού στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια προηγήθηκε . Ουσιαστικά απειλήσαμε με μια φάση του Δουκάκη αλλά απο κει και πέρα τακτικά ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι. Στην ανάπαυλα συζητήσαμε με τα παιδιά . Ενώ ήθελα να πω πολλά προτίμησα να μην πω τίποτα Σε αυτό το επίπεδο που βρίσκονται δεν πρέπει να αδικούνε τους εαυτούς τους. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χώρο στον Αχαρναϊκό είναι μια ομάδα πολύ ποιοτική και είχαμε σκοπό να χτυπήσουμε με αντεπιθέσεις. Σιγά σιγά κερδίσαμε μέτρα ήρθε η ισοφάριση και μετά την φάση της αποβολής Τα παιδιά βγάλανε στο γήπεδο αυτά που έχουν δείξει στα προηγούμενα ματς,. Φεύγουμε από μια πολύ δύσκολη έδρα κερδίζουμε μια πολύ καλή ομάδα και εγω προσωπικά θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον κόσμο των Τρικάλων γιατί είναι μια νίκη που σε αυτή εδώ την έδρα δεν την είχε γευτεί η ομάδα.»

Για το που μπορεί η ομάδα να φτάσει τόνισε: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά με τα παιδιά από την πρώτη μέρα. Είπα και στη Ζάκυνθο ότι δεν θέλω να φεύγω απο ένα γήπεδο και να μου λένε μπράβο κόουτς ωραία μπάλα χωρίς να παίρνω κάτι . Δεν ξέρω αν είναι δίκαιη η νίκη μας δεν ξέρω αν είναι δίκαιο το ίδιο το ποδόσφαιρο. Αυτό που ξέρω και καταθέτω είναι ότι είδα παιδιά να προσπαθούνε και να μοχθούνε και να προσπαθούνε για το καλύτερο. Δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα των Τρικάλων μιλάμε για ένα μαραθώνιο»

Ο Σίνισα Γκόγκιτς από την πλευρά του σημείωσε: «Κάναμε κάποιες αλλαγές και έπρεπε να αλλάξω παίκτες σε κάποιες θέσεις με συνέπεια τα Τρίκαλα να πάρουν μέτρα. Συμφωνώ απόλυτα με τον κόουτς (Παναγόπουλο) και αυτό που θέλω να πω είναι συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά αδικούν τους ευατούς τους. Για ακόμη μια φορά είναι η 4η , 5η φορά που χάνουμε παιχνίδι στο τέλος απο το 80΄και μετά . Πρέπει να διορθωθούμε μόνοι μας γιατί όταν είσαι καλύτερος πρέπει να τελειώνεις το παιχνίδι. Παίξαμε με μια ποιοτική ομάδα μεσοεπιθετικά. Δυστυχώς δεν τελειώσαμε το παιχνίδι και στο τέλος το πληρώσαμε. Πάντα αφήνουμε παίκτες έξω απο την περιοχή. Έγινε μια κόντρα επίθεση με ένα πολύ καλό παίκτη, τον Γκμπαλέ, που έφτιαξε το πρώτο γκολ και έβαλε το δεύτερο».
Ο Θόδωρος Κωνσταντινίδης που έκανε το ντεμπούτο του με τον ΑΟΤ τόνισε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια, Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το είδαμε. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε απο αύριο για το επόμενο παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο των Τρικάλων και να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Αχαρναϊκό»

Από την άλλη ο τερματοφύλακας του Αχαρναϊκού Μιχάλης Παγούδης σημείωσε: «Θα ήθελα να αναφερθώ εκ μέρους των συμπαικτών μου ότι η ευθύνη για την πορεία της ομάδας βαραίνει αποκλειστικά εμάς. Η κατάσταση στην ομάδα είναι δύσκολη και την έχουμε φέρει εμείς οι παίκτες. Εμείς αγωνιζόμαστε. Εμείς παίρνουμε την ευθύνη. Βγάζουμε τα μάτια μας με τα χέρια μας . Δυστυχώς πληρώνουμε τα προσωπικά μας λάθη. Δεν μπορούμε προς το παρόν να πάρουμε τα αποτελέσματα και έχουμε φέρει την ομάδα στο χείλος του γκρεμού. Δεν μπορώ με αρχή εμένα να δικαιολογήσω κάτι. Είμαστε υπεύθυνοι, δεν θέλει κανείς να κάνει λάθη. Έχει συμβεί 5, 6 φορές δυστυχώς. Ούτε ο προπονητής, ούτε ο γυμναστής, φταίει που μένουμε από δυνάμεις ούτε τίποτα. Ένα καλό αποτέλεσμα θα φέρει ευφορία. Θα συνεχίσουμε να αναζητάμε καλά αποτελέσματα. Δεν είναι ψυχολογικό είμαστε επαγγελματίες. Προσπαθούμε, κανείς δεν θέλει να κάνει λάθος».