Tερμα οι ανακοινώσεις και καταδίκη Νύκταρη

Η Football League που καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε ο Κούγιας. Συστάθηκαν τρεις ακόμα επιτροπές.

Εκ μέρους των Τρικάλων βρέθηκε στο συμβούλιο και ο δικηγόρος, Μηνάς Λυσάνδρου, προκειμένου να ενημερώσει την Ένωση για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, για τη μετατροπή της ομάδας  σε ΠΑΕ και να περάσουν στα χέρια του Χρήστου Γιαλιά.

 

Διακανονισμό για τα πρόστιμα θα ζητήσει η Διοργανώτρια αρχή από την ΕΠΟ προτείνοντας επιπλέον να υπάρχει η δυνατότητα συμψηφισμού από τα έσοδα του Κυπέλλου.

Επιπλέον, αποφασίστηκε να συσταθούν τρεις ακόμα επιτροπές,  μία για τις καταγγελίες προέδρων ΠΑΕ για τη διαιτησία, μια για  τον έλεγχο των μετοχικών κεφαλαίων και του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των ΠΑΕ και μια τρίτη που θα ενημερώνεται από τους παρατηρητές για τις συνθήκες φιλοξενίας των ομάδων στα γήπεδα.

Πέρα των αποφάσεων που ελήφθησαν και κοινοποιήθηκαν με δελτίο Τύπου, η Football League εξέδωσε και μια ακόμα ανακοίνωση με την οποία καταδίκασε την επίθεση του Ηρακλή Νύκταρη στον Αλέξη Κούγια.

Οι ανακοινώσεις:

«Tο Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE αποφάσισε την σύσταση των κάτωθι επιτροπών:
1. Επιτροπή ελέγχου μετοχικών κεφαλαίων και ιδιοκτησίας των ΠΑΕ
2. Επιτροπή μελέτης καταγγελιών προέδρων ΠΑΕ σχετικά με διαιτησίες
3. Επιτροπή η οποία θα ενημερώνεται από τους παρατηρητές, για τις συνθήκες φιλοξενίας των ΠΑΕ στους μεταξύ τους αγώνες

Οι επιτροπές απαρτίζονται από μέλη του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE.

Το Δ. Σ της FOOTBALL LEAGUE αποφάσισε ομόφωνα να αποστείλει αίτημα στην ΕΠΟ ζητώντας διακανονισμό σε δόσεις, οφειλομένων των ομάδων από πρόστιμα ή και να δοθεί δυνατότητα συμψηφισμού με έσοδα που έχουν λαμβάνειν από το Κύπελλο Ελλάδος.

«Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται, εκφράζοντας την συμπαράστασή του στον Αντιπρόεδρο της FOOTBALL LEAGUE κ. Αλέξιο Κούγια.
Το Δ.Σ. της Διοργανώτριας δίνει ηχηρό μήνυμα σε όλους ότι θα οδηγείται στη Δικαιοσύνη οποιοσδήποτε μετέχει παράνομα στο ποδόσφαιρο.
Η επιλογή βίας ως μέθοδος ή μορφή έκφρασης , δεν έχει καμία θέση στο χώρο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα».