Ο προπονητής της Λαμποράλ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Τζέιμς στον Ολυμπιακό

Ο 32χρονος Αμερικανός σέντερ φτιάχνει βαλίτσες για Αθήνα και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα»

 

Έστω κι αν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φάνηκε προσεκτικός αναφορικά με τη μεταγραφή του Σον Τζέιμς στον Ολυμπιακο, ο Σίτι Αλόνσο έβγαλε από τη… δύσκολη θέση το συνάδελφό του. «Η αποχώρηση του Σον Τζέιμς είναι οριστική. Είμαστε ικανοποιημένοι από όσα μας πρόσφερε. Γνωρίζαμε τι παίκτη είχαμε αποκτήσει,» έγραψε ο τεχνικός της Μπιλμπάο, στο λογαριασμό του συλλόγου στο Twitter σήμερα, Παρασκευή.

Ο 32χρονος Αμερικανός σέντερ φτιάχνει βαλίτσες για Αθήνα και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Ο Τζέιμς προορίζεται για αντικαταστάτης του άτυχου Πάτρικ Γιανγκ που υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο γόνατο και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές, στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Τζέιμς θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, με την άφιξή του στην Αθήνα και εφόσον τα αποτελέσματα δεν δείξουν κάποιο πρόβλημα (είχε αντιμετωπίσει τραυματισμό στη μέση στο παρελθόν) θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.