Ριζογιάννης: “Πάμε για θετικό αποτέλεσμα στο Μενίδι”

O αρχηγός των Τρικάλων Παντελής Ριζογιάννης μίλησε   για το ματς της Κυριακής  αλλά και τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας

 

Στον fm100  μίλησε σήμερα ο αρχηγός των Τρικάλων Παντελής Ριζογιάννης και αναφέρθηκε για το ματς της Κυριακής  αλλά και τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας

Μιλώντας για τον αγώνα της Κυριακής υπενθύμισε πως « ο Αχαρναικός είναι καλή και σφιχτή ομάδα, δεν είναι εύκολος αντίπαλος και το απέδειξε σε πολλά παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος. Ειδικά μέσα στην έδρα του γίνεται ακόμα πιο δυνατός. Βέβαια εμείς τον γνωρίζουμε αφού παίξαμε και στο κύπελλο δύο παιχνίδια, όμως εκείνοι οι αγώνες ήταν εντελώς διαφορετικοί απ αυτόν που έχουμε μπροστά μας, Εμείς τώρα είμαστε σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, είμαστε σε καλό επίπεδο και  θα πάμε στην Αθήνα για να παίξουμε και να πάρουμε ό,τι μπορούμε και θέλουμε θετικό αποτέλεσμα”.

 

Ερωτόμενος  για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια  ο Ριζογιάννης και ανέφερε …  “είμαστε προσγειωμένοι ξέρουμε τις δυσκολίες, Δουλεύουμε για να βγάλουμε καλύτερες προσπάθειες στις τελικές δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως  έχουμε και στα εκτός έδρας πολλές φάσεις, έχουμε κατοχή έχουμε γεμάτο παιχνίδι αλλά μας λείπουν 2-3 πινελιές για να γίνουμε καλύτεροι και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θεωρώ πως και εκτός έδρας επιβάλουμε το ρυθμό μας δείχνουμε αγωνιστική ταυτότητα , αλλά μερικές φορές αν δεν μας πάνε οι φάσεις, είναι λογικό να έρχεται το άγχος. Πάνω σ’ αυτό το τομέα δουλεύουμε με τον προπονητή μας και πιστεύω πως αγώνα με τον αγώνα θα γινόμαστε καλύτεροι»