Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ » Νύκταρης: Θα δέρνω τον Κούγια όποτε τον βλέπω!

Νύκταρης: Θα δέρνω τον Κούγια όποτε τον βλέπω!

Οβασικός μέτοχος των Χανίων σε νέα συνέντευξη τόνισε πως  θα ξαναδείρει τον ομόλογό του στην ΑΕΛ, αν δεν σταματήσει να ασχολείται μαζί του!

niktaris_xania-610x390

 

Αναλυτικά όσα είπε στο Metrosport ο Ηρακλής Νύκταρης:

«Ξεκίνησε από τα Τρίκαλα η ιστορία. Μετά το τέλος του αγώνα στα Τρίκαλα, έβγαλε ανακοίνωση ότι τους έδωσα το παιχνίδι. Τον πήρα τηλέφωνο, τον ρώτησα “γιατί ασχολείσαι με την ομάδα μου” και μου είπε “θα σας κάνω, θα σας δείξω”. E, του είπα ότι όταν θα συναντηθούμε, θα τα πούμε. Και συναντηθήκαμε χθες. Μου έκανε χειρονομίες και έγινε ότι έγινε».

Για το αν τον χτύπησε ο κ. Κούγιας: «Εγώ δεν χτυπήθηκα. Πως να με χτυπήσει ο Κούγιας, τι είμαι, καμιά μύγα; Ο άνθρωπος δεν κάνει για το ποδόσφαιρο ούτε για πουθενά, προκαλεί όλον τον κόσμο, απλώς εγώ δεν μπορώ να κρατήσω τα νευρά μου και έγινε ότι έγινε. Πλήρωσα εγώ τη νύφη για όλο το ποδόσφαιρο».

Για το αν η ανακοίνωση του κ. Κούγια φωτογραφίζει τον ίδιο: «Ναι εμένα, και τώρα που θα του κάνω και τα ασφαλιστικά μέτρα, θα καταλάβει τη συνέχεια της κατάστασης».

Για το πώς θα αντιδρούσε αν ξανάβλεπε μπροστά του τον κ. Κούγια: «Θα τον ξαναδείρω. Θα τον δέρνω όποτε τον βλέπω μέχρι να σταματήσει να ασχολείται με τα Χανιά».

Συντάκτης

Άρθρα : 16766
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top