Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ » ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ » Ανατροπή: Ένοχος για τον φόνο της Ρίβα Στέενκαμπ ο Πιστόριους

Ανατροπή: Ένοχος για τον φόνο της Ρίβα Στέενκαμπ ο Πιστόριους

Ενοχος για φόνο κρίθηκε τελικά ο Όσκαρ Πιστόριους, που το 2013 είχε σκοτώσει μέσα στο σπίτι του την σύντροφό του τότε, Ρίβα Στέενκαμπ.

ImageHandler.ashx

Ο Παραολυμπιονίκης είχε πρωτόδικα καταδικαστεί για φόνο εξ” αμελείας, με ποινή πέντε χρόνια κάθειρξης, τα οποία μάλιστα μετά από οκτώ μήνες μετατράπηκαν σε κατ” οίκον περιορισμό και ο ίδιος βρισκόταν από τον Οκτώβριο στο σπίτι του.

Πλέον, μετά την έφεση που είχε υποβάλει ο εισαγγελέας, ο Πιστόριους κρίθηκε ένοχος για φόνο και αναμένεται να ανακοινωθεί η ποινή του, καθώς τώρα είναι αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 15 ετών.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Guardian, η νέα ποινή δεν αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα, γεγονός που σημαίνει ότι προς το παρόν ο Πιστόριους παραμένει σε κατ” οίκον περιορισμό.

Παρούσα στο δικαστήριο ήταν και η μητέρα του θύματος. Η Τζουν Στέενκαμπ, που πρόσφατα είχε δηλώσει ότι αναμένει την δικαίωση για το παιδί της, παρέμεινε ανέκφραστη στο άκουσμα της απόφασης.

Συντάκτης

Άρθρα : 16760
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top