Ντοπέ ο Κούπερ της ΑΕΚ

Αλλη μια είδηση από την ΑΕΚ αφού  ο Ντι Τζέι Κούπερ βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας.6902fcdb60f0d1317cd526cacd9d9cb7_L

Ο Αμερικανός άσος, με διαβατήριο από την Βοσνία, έφτασε μόλις πριν από λίγες μέρες στην Ένωση, προκειμένου να βοηθήσει σημαντικά το «συγκρότημα» του Ντράγκαν Σάκοτα στην οργάνωση του παιχνιδιού, κατάφερε να κάνει μία εμφάνιση, στην ήττα κόντρα στον Άρη, αλλά άμεσα αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ντι Τζέι Κούπερ βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας, κλήθηκε σε απολογία από την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρεται:

«Η προσπάθεια, που καταβάλλεται ώστε να επιστρέψει η «Βασίλισσα» και στην κορυφή των εγχώριων και διεθνών πρωταθλημάτων θα είναι διαρκής. Η προσπάθειά της δεν πρόκειται να επηρεαστεί από πρόσκαιρες ατυχίες ή ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Δεν πρόκειται, ωστόσο – και το έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη – να κάνει εκπτώσεις στις αξίες και στα ιδανικά, που διέπουν διαχρονικά τον ιστορικό σύλλογο.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση ενημερώνει ότι αποφάσισε να καλέσει σε απολογία (για την Πέμπτη, 3/12, 15:00) τον Ντι Τζέι Κούπερ. Ο Αμερικανοβόσνιος αθλητής – μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα – υπέπεσε σε σωρεία σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων».