Ρεκόρ καριέρας από Ρόμπινσον

BASKET LEAGUE / ÑÅÈÕÌÍÏ - ÔÑÉÊÁËÁ / RETHIMNO - TRIKALA

«Σκότωσε» την πρώην ομάδα του ο Βρετανός των Τρικάλων BC

Κόντρα στην ομάδα που τον έφερε πέρυσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Βρετανός γκαρντ έκανε τη διαφορά με τα τρίποντα του –είχε 5/7- αλλά και την ψυχραιμία του στις βολές (8/8).

*Ο Ρόμπινσον σημείωσε ατομικό ρεκόρ στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τους 23 πόντους που είχε χθες καταρρίπτοντας εκείνο που είχε δημιουργήσει στο ίδιο γήπεδο στην περσινή σεζόν ως παίκτης του Κολοσσού H Hotels. Ο Βρετανός είχε πετύχει 19 στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι έχοντας και πάλι πέντε εύστοχα τρίποντα (5/6) όπως και χθες!

*Ευστοχώντας πέντε φορές πίσω από τη γραμμή των 6,75 ο Ρόμπινσον «απείλησε» την κορυφαία φετινή επίδοση που παραμένουν τα έξι εύστοχα τρίποντα που είχε στην πρεμιέρα ο Κώστας Βασιλειάδης.

*Στην 64η θέση των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ βρίσκεται από χθες ο Γιώργος Τσιάρας. Έφτασε τις 257 προσπερνώντας τον Αλέξη Κυρίτση.

*Οι νικητές πήραν περισσότερους από το 1/3 των πόντων τους, από τη γραμμή των βολών έχοντας 31/38. Μάλιστα η επίδοση των εύστοχων σουτ από τη γραμμή του φάουλ, είναι η καλύτερη φετινή καθώς η προηγούμενη ήταν εκείνη των 29 εύστοχων βολών που είχαν η Καβάλα στην 3η και ο ΠΑΟΚ στην 4η αγωνιστική.