Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Λαμία: «Αποχωρούμε από το πρωτάθλημα»

Λαμία: «Αποχωρούμε από το πρωτάθλημα»

Η Λαμία εξέδωσε ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της αναμέτρηση με την Κέρκυρα γνωστοποιώντας ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Football LeagueΜε την αναμέτρηση της Λαμίας με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η φθιωτική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία, κάνοντας γνωστή την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Football League.

Συγκεκριμένα οι Φθιώτες διαμαρτύρονται για τα δύο πέναλτι που δόθηκαν εις βάρος της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο αλλά και για την αποβολή του Λεάντρο Πίντο στις αρχές του δευτέρου με δεύτερη κίτρινη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανακοινώνει ότι η Π.Α.Ε Λαμία αποχωρεί από το πρωτάθλημα. Κύριοι της Κ.Ε.Δ. να χαίρεστε το πρωτάθλημα και τους διαιτητές σας»

Σε επικοινωνία που είχε το Sport24.gr με τον μεγαλομέτοχο της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι η απόφασή του είναι «οριστική κι αμετάκλητη».

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η ΠΑΕ Λαμία εξέδωσε και νέα ανακοίνωση σε έντονα ειρωνικό ύφος για το διαιτητή της αναμέτρησης: «Η ΠΑΕ Λαμία δίνει τα συγχαρητήριά της στην Κέρκυρα,πολύ μεγάλη ομάδα,καθώς και στον διαιτητή Ρούσσο-Μπεκερτζή,τον οποίο πρέπει η ΚΕΔ να τον προωθήσει στο Champions League»

Συντάκτης

Άρθρα : 16705
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top