Ο Αγωνιστικός απολογισμός της ΜΟΛΕΚ για το 2015

 

Διαβάστε αναλυτικά τον απολογισμό της ΜΟΛΕΚ για τη φετινή χρονιά που είχε ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις

 

 Διαβάστε αναλυτικά τον απολογισμό της ΜΟΛΕΚ για τη φετινή χρονιά που είχε ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις

Μια ακόμη αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε με επιτυχία για την λέσχη μας και τους αθλητές που την εκπροσωπούν στους αγώνες μοτοσυκλέτας. H αγωνιστική δράση ήταν μεγάλη και αυτήν την χρονιά.

Σε επίπεδο διοργανώσεων καταφέραμε – πάρα τις γενικότερες δυσκολίες  που επικρατούν – να διοργανώσουμε 2 πρωταθληματικους αγώνες  μοτοσυκλέτας.

Πιο συγκεκριμένα έγινε:

–          Ο 3ος αγώνας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος MOTOCROSS

–          O 4ος αγώνας Περιφερειακού Πρωταθλήματος SCRAMBLE  Κεντρικής  Ελλάδας

Βέβαια η διοργάνωση και η πραγματοποίηση των αγώνων αυτών έγινε μετά από μεγάλη και συλλογική προσπάθεια των μελών αλλά και αρκετών φίλων-εθελοντών της λέσχης όπως επίσης και με βοήθεια από τους χορηγούς μας , οι οποίοι μας στηρίζουν, ώστε να πραγματοποιούμε κορυφαίες ,για τα ελληνικά δεδομένα, διοργανώσεις .

Μεγάλες επιτυχίες προσέφεραν στην λέσχη μας οι 15 αθλητές της οι οποίοι πρωταγωνιστούν επάξια σε όλες τις διοργανώσεις (Enduro, Motocross,Scramble, Ταχύτητα) στις οποίες συμμετέχουν καταλαμβάνοντας  μάλιστα ακόμα και τις πρώτες θέσεις. Συγκεκριμένα :

  1. Ο Γκαγκανάτσιος Αθανάσιος κατέλαβε την 1η Θέση στην κατηγορία ΕSenior στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εnduro για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
  2. Ο Βαρσάμης Δημήτριος κατέλαβε την 1η Θέση στην κατηγορία S2 στο Περιφερειακό πρωτάθλημα SCRAMBLE Κεντρικής Ελλάδας και με αρκετές διακρίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εnduro αλλά και στο Πανσεραϊκό Κύπελλο Εnduro.
  3. Ο Δεληγιάννης Δημήτριος κατέλαβε την 1η Θέση στην κατηγορία S1 στο Περιφερειακό πρωτάθλημα SCRAMBLE Κεντρικής Ελλάδας.

Επίσης με την λέσχη μας αγωνίστηκαν αυτήν την χρονιά με σημαντικές επιτυχίες οι:

  1. Βαγενάς Νικόλαος
  2. Κοτούλας Κωνσταντίνος
  3. Λιάκος Ανδρέας
  4. Μπούτλας Χρήστος
  5. Μπραζιώτης Αριστείδης
  6. Οικονόμου Στέλιος
  7. Παπατζιμόπουλος Χαράλαμπος
  8. Προύφας Αντώνης
  9. Σαπουνάς Ευάγγελος
  10. Τζιώρας Κωνσταντίνος
  11. Τσάτσος Κωνσταντίνος
  12. Φούνταρης Αχιλλέας

Η  ΜΟ.ΛΕ.Κ  ευχαριστεί όλους τους αθλητές και υπόσχεται ποιο δυνατή συνέχεια με ποιο δυναμική παρουσία σε όλους τους αγώνες.