Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ » ΣΤΙΒΟΣ » Στις 13 Δεκέμβρη ο Ημομαραθώνιος Ράξας

Στις 13 Δεκέμβρη ο Ημομαραθώνιος Ράξας

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο 12ος  Ημιμαραθώνιος Ράξας Δήμου Τρικκαίων

 

Η επιτροπή Διοργάνωσης της Τ.Κ. Ράξας του Δήμου Τρικκαίων με συνδιοργανωτή το Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων προκηρύσσει τον 12ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου , Αγώνα δρόμου 7 χλμ. καθώς και παιδικούς αγώνες για ηλικίες μέχρι 15 ετών.

Η ημερομηνία διεξαγωγής θα είναι η Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015. Σημείο εκκίνησης-τερματισμού, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, η Κεντρική Πλατεία τοπικού Διαμερίσματος Ράξας Δήμου Τρικκαίων.
Ώρα εκκίνησης: 11:00 π.μ. και η απόσταση αγώνα είναι 21,1 χλμ.

 

  • Ημιμαραθώνιος δρόμος

Περιγραφή διαδρομής αγώνα: Εκκίνηση από το Τ.Δ. Ράξας ακολουθούμε την ασφαλτοστρωμένη δημοτική οδό προς Τ.Δ. Ριζώματος συνέχεια προς το Τ.Δ. Πλατάνου. Μέσω του οικισμού Χαϊδεμένης και πριν τον οικισμό Περδικοράχης αφήνουμε την ασφαλτοστρωμένη οδό και δια της χωμάτινης αγροτικής οδού μήκους δύο (2) χιλιομέτρων επιστρέφουμε στο Τ.Δ. Ράξας με τερματισμό το σημείο αφετηρίας. Η διαδρομή στο πρώτα έξι (6) χιλιόμετρα είναι επίπεδη, από το έκτο (6) έως το όγδοο (8) ανηφορική ,από το όγδοο (8) έως το δωδέκατο (12) κατηφορική και η συνέχεια της επίπεδη.

* Η διαδρομή είναι μετρημένη όπως επίσης καθ΄ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία. Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχουν τέσσερις σταθμοί τροφοδοσίας ανά 5 χλμ. με νερό. Στον τερματισμό θα υπάρχει νερό, τσάϊ και μπουφές με τοπικά εδέσματα.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Εγγραφές για την συμμετοχή μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο email raxahalfmarathon@yahoo.gr το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 . (βλ. Υπόδειγμα δήλωσης παρακάτω)

 

  • Αγώνας Δρόμου 7 χλμ

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού… η Κεντρική Πλατεία τοπικού Διαμερίσματος Ράξας Δήμου Τρικκαίων.
Ώρα εκκίνησης: 10:45 π.μ. και η απόσταση αγώνα είναι 7 χλμ.

Περιγραφή διαδρομής αγώνα: Εκκίνηση από το Τ.Δ. Ράξας ακολουθούμε την ασφαλτοστρωμένη δημοτική οδό προς Τ.Δ. Ριζώματος μετά την γέφυρα στρίβουμε δεξιά προς οικισμό Χαϊδεμένης και ακολουθούμε την διαδρομή του ημιμαραθωνίου μέχρι το τέλος της στην πλατεία της Ράξας.

Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχει 1 σταθμός τροφοδοσίας με νερό. Στον τερματισμό θα υπάρχει νερό, τσάϊ και μπουφές με τοπικά εδέσματα.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Εγγραφές για την συμμετοχή μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά με το email raxahalfmarathon@yahoo.gr το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015.

 

 

Πληροφορίες στα Τηλ. 6977190493 , 2431088078 Μπαρτζιώκας Λάκης, 6937419664 , 2431085458 Φαγκρίδας Αθανάσιος.

Συντάκτης

Άρθρα : 16761
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top