Τέλος ο Διγκόζης, συζητά με δύο η Κέρκυρα

Η τρίτη στη σειρά ισοπαλία της Κέρκυρας, έφερε σστην έξοδο τον  Αγγελο Διγκόζη

images

Η τρίτη στη σειρά ισοπαλία της Κέρκυρας, οδηγεί στην έξοδο τον  Διγκόζη από την τεχνική ηγεσία  της ομάδας

Η διοίκηση της ομάδας του νησιού των Φαιάκων είναι σε συζητήσεις για την εξεύρεση του διαδόχου του. Αλέκος Βοσνιάδης και Παύλος Δερμιτζάκης είναι δύο από τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει πως είναι στη λίστα των Επτανήσιων ενώ η μεγάλη έκπληξη και διακαής πόθος ακούει στο όνομα του πρώην τεχνικού του Ατρόμητου Μιχάλη Γρηγορίου. Του προπονητή που προ διετίας, την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, υπό τις οδηγίες του οποίου η Κέρκυρα είχε πανηγυρίσει την άνοδό της στη Super League από την Football League.

Το προβάδισμα ωστόσο δείχνει να έχει ο Βοσνιάδης. Ο έμπειρος τεχνικός, μέχρι πρότινος του Απόλλων Σμύρνης που στην προηγούμενη θητεία του τον είχε οδηγήσει στη Super League την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 όπως και έναν χρόνο μετά την περίοδο 2013-2014, τη Νίκη Βόλου, είναι τις τελευταίες ώρες σε επαφές με την διοίκηση της Κέρκυρας.

ADVERTISEMENT

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ωστόσο η Κέρκυρα θα υποδεχθεί την Παρασκευή την Λαμία στο νησί των Φαιάκων για την 10η αγωνιστική της Football League έχοντας ως επικρατέστερο να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της τον μέχρι πρότινος βοηθό του Διγκόζη τον Ξάνθη.