Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ » Κοντονής: «Μίλησα με Μαρινάκη και Βρέντζο»

Κοντονής: «Μίλησα με Μαρινάκη και Βρέντζο»

Ο Υφυπουργός αθλητισμού παραδέχθηκε ότι μίλησε με τους κ. Μαρινάκη και Βρέντζο αλλά όχι με τους ανθρώπους των πράσινων1253791

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA 98.9 ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, παραδέχτηκε ότι μίλησε στην διάρκεια των ωρών που προηγήθηκαν της αναβολής του ντέρμπι με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και με τον κ. Βρέντζο που τον πήραν για να του κάνουν παράπονα για τα όσα γίνονται στην Λεωφόρο.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Κοντονής μίλησε με όποιον τον πήρε τηλέφωνο και είχε συνεχή επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΔΕΑΒ και τον αντιπρόεδρο της ΔΕΑΒ καθώς και τον αθλητικό εισαγγελέα. Δεν μίλησε με τον διαιτητή της αναμέτρησης όμως, ούτε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού καθώς κανείς όπως είπε δεν επικοινώνησε μαζί του.

Διαβάστε όλες τις δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Σταύρου Κοντονή:

-Στις 25 Νοεμβρίου θα υπάρξει μια ειρηνική, όπως λένε, κινητοποίηση των φίλων του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας με το σύνθημα δεν πάει άλλο και εγώ αναρωτιέμαι το δεν πάει άλλο που πάει;

«Σε ποιους απευθύνεται το δεν πάει άλλο, τι δεν πάει άλλο».

-Αυτό ήθελα να σας ρωτήσω;

«Κοιτάξτε να σας πω κάτι, ορισμένοι νομίζουν ότι μεταθέτοντας τις ευθύνες σε άλλους προσφέρουν υπηρεσίες στην ομάδα τους. Θεωρώ ότι δυο φορές τουλάχιστον υπό της Υπουργίας μου, και πέρσι και φέτος, ο Παναθηναϊκός στη συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκεται σε μια δεινή θέση εξαιτίας των οπαδών του. Και του τρόπου με τον οποίο έχουν χειριστεί οι πάντες, εννοώ από την ομάδα του Παναθηναϊκού αυτό το ζήτημα. Το λέω αυτό με τα λύπης μου. Απορώ δε με το συλλαλητήριο. Το δεν πάει άλλο σε ποιους απευθύνεται; Δεν πάει άλλο με την βία; Δεν πάει άλλο με αυτές τις αγριότητες; Τι δεν πάει άλλο. Γιατί αν απευθύνεται σε κάποιους άλλους εγώ θέλω να πω ότι ξεκινήσαμε αυτό το πρωτάθλημα με μια αυστηρή εφαρμογή των νόμων».

-Και με αντίδραση των δημοσιογράφων επίσης, να το πούμε και αυτό;

«Να το αφήσουμε ένα λεπτό αυτό στην άκρη να σας πω τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτή την ώρα έχουν κληθεί σε απολογία μέχρι σήμερα για θέματα τουλάχιστον από εμένα, όσον αφορά την ψήφιση του νόμου που ψήφισε η Βουλή τον Αύγουστο,

-Διευκρινίστε μου κάτι και σας ρωτώ ευθέως γιατί έχει γραφτεί, έχει ειπωθεί. Είχατε συνομιλία με εκπροσώπους των δύο ομάδων στο επίμαχο χρονικό σημείο; Διότι ο Παναθηναϊκός λέει με ανακοίνωσή του ότι δεν είχατε επικοινωνία.

«Ναι, βεβαίως. Δεν είχα καμία συνομιλία με εκπροσώπους του Παναθηναϊκού. Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. Με πήραν τηλέφωνο ο αθλητικός εισαγγελέας, ο πρόεδρος της ΔΕΑΒ, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΑΒ, με πήρε τηλέφωνο ο κ. Βρέντζος για να μου παραπονεθεί για τα επεισόδια, όπως επίσης και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για να μου παραπονεθεί γι’ αυτά που συνέβαιναν. Σε όλους απάντησα ότι αρμόδιος είναι ο διαιτητής για το αν θα διεξαχθεί ο αγώνας ή όχι. Αυτός είναι ο άρχων του αγώνα».

-Δηλαδή λέτε ότι συνομιλήσατε με αυτούς που σας κάλεσαν…

«Βεβαίως».

-Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται ότι υπήρξε μία δική σας επικοινωνία με άλλους φορείς και όχι με εκπροσώπους του Παναθηναϊκού. Αυτό λέτε ότι αφορά πως ο Παναθηναϊκός δεν επικοινώνησε μαζί σας. Δεν καλέσατε κάποιον εσείς ή το γραφείο σας…

«Εγώ κανέναν δεν κάλεσα. Στον αρχηγό της ΕΛΑΣ, στον πρόεδρο και στον αντιπρόεδρο της ΔΕΑΒ με τους οποίους είχα συνεχή επαφή, το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε λεπτό, σε όσους με κάλεσαν –διότι απ’ ό,τι καταλαβαίνω από την ανακοίνωση αφήνουν κάποιοι να εννοηθεί ότι εγώ είχα παρέμβαση στον διαιτητή ή τον παρατηρητή του αγώνα, αυτό αντιλαμβάνομαι- το τονίζω ότι ουδεμία επαφή είχα με τον διαιτητή. Προς όλους τόνισα ότι θα πρέπει να αφήσουμε τον διαιτητή να αποφασίσει ο ίδιος αν μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας ή όχι».

Συντάκτης

Άρθρα : 16755
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top