Παναγόπουλος «Το μόνο κέρδος μας ο Γιδόπουλος»

 

Δείτε τι είπαν στις δηλώσεις τους οι προπονητές της Ζακύνθου και των  Τρικάλων

Την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας νίκησε η Ζάκυνθος όπως δήλωσε ο Καλίντ Καραμά. Ο προπονητής της Ζακύνθου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και σημείωσε ότι μαζί με τη διοίκηση θα επιλέξει τον διάδοχο, αφού ο ίδιος θα συνεχίσει από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, θέση για την οποία ήρθε το καλοκαίρι. Από την πλευρά του ο Παναγόπουλος Σε ερώτηση τι κρατά από αυτό το παιχνίδι  απάντησε μονολεκτικά “τον Νίκο τον Γιδόπουλο”  τον νεαρό τερματοφύλακα της ομάδας που έκανε θετικό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα.

 

 

Αναλυτικά ο Καραμά: είπε στη συνέντευξη… «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Νομίζω ότι παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, με πολύ καλό προπονητή. Η ομάδα ήξερε τι να κάνει στο γήπεδο και για μένα είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Δεν ήταν εύκολο, αλλά όλη η ομάδα δούλεψε πολύ καλά. Ο τερματοφύλακάς μας, Παπαδόπουλος έκανε πολύ καλό ματς και η ομάδα ήταν σε καλή φυσική κατάσταση, κάτι που δείχνει πόσο καλή δουλειά κάνει ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Γεωργιάδης και ο γυμναστής, Άγγελος Μπάσιος. Είναι τρεις πόντοι μόνο. Δεν είμαι loser και δεν θέλω να ήμουν προπονητής loser ομάδας.O στόχος της παραμονής είναι δύσκολος. Τώρα σκεφτόμαστε στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Καλή τύχη στα Τρίκαλα και τον συνάδελφο. Σήμερα όλη η πόλη χρειαζόταν το τρίποντο γι αυτό ευχαριστούμε  τους φιλάθλους μα ς».

 

Aπό την πλευρά του ο Παναγόπουλος εμφανίστηκε προβληματισμένος για την εικόνα των παικτών και ανέφερε μάλιστα πως η ομάδα δεν τα είχε καλά με τον εαυτό της μέσα στη Ζάκυνθο. Σε ερώτηση τι κρατά από αυτό το παιχνίδι  απάντησε μονολεκτικά “τον Νίκο τον Γιδόπουλο”.  τον νεαρό τερματοφύλακα της ομάδας που έκανε θετικό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά δε ανέφερε: «Είμαστε η ίδια η ομάδα μετά από όλα τα παιχνίδια. σε αυτό το πρωτάθλημα κάνει πρωταθλητισμό και η Ελευσίνα. Η βαθμολογική θέση των ομάδων δεν είναι η πραγματική.Συγχαρητήρια στη Ζάκυνθο για τη νίκη της. Είναι η δεύτερη φορά που βρισκόμαστε μπροστά στο να κάνουμε τρεις διαδοχικές νίκες και δεν τα καταφέρνουμε. Αυτό κάτι δείχνει. Η Β’ Εθνική είναι πρωτάθλημα που δεν θα σου χαριστεί κανείς. Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί στο σκορ. Δεχτήκαμε όμορφο γκολ, μετά προσπαθήσμαε να αντιδράσουμε, το κάμναμε αλλά δεν είχαμε την ισοφάριση. Τελικά φεύγουμε χωρίς βαθμό, Σήμερα παρατηρήθηκε ένα  φαινόμενο να μην είμαστε καλά με τους εαυτούς μας».