Το πάλεψαν, όμως έχασαν 1-0 τα Κορίτσια

Γειτονικό ντέρμπι είχε η Γυναικεία ομάδα των Τρικάλων και γνώρισε την ήττα με 1-0 στην Καρδίτσα από τις Ελπίδες

SONY DSC

Γειτονικό ντέρμπι είχε η Γυναικεία ομάδα των Τρικάλων αυτή την Κυριακή  και γνώρισε την ήττα με 1-0 στην Καρδίτσαα από τις Ελπίδες σε ένα ματς που θα μπορούσε υπό ευνοικότερες συγκυρίες να είχε και θετική κατάληξη.

Το Τρικαλινό συγκρότημα πάλεψε με πείσμα στη μάχη με την πολύ ισχυρή ομάδα της Καρδίτσας, όμως δέχθηκε ένα γκολ στο α ημίχρονο και δεν βρήκε την ανάλογη απάντηση.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ουσιαστικά μόνο μια μεγάλη φάση ,.Αυτή βγήκε στο 40′ με την ατομική της   Κόγγουλη μπήκε   από τα αριστερά  και με ένα ασύλληπτο σουτ σημάδεψε την απέναντι γωνία της Χαρακοπούλου γράφοντας το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό του αγώνα.Στο 62′ τα κορίτσια των Τρικάλων  απείλησαν με σουτ της Ντόκου που πέρασε άουτ. Παρόμοια τύχη  είχε και η μακρινή προσπάθεια της Γκατζογιάννη στο 71’ και έτσι η ομάδα δεν έφτασε στην ισοφάριση

 

Διαιτητής του αγώνα ο κ Χήτος Νίκος(Λάρισας)-Αλεξάνδρα Δεληγιάννη(Λάρισας)-Δημήτρης Παραφέστας (Λάρισας.

 

Ελπίδες (Τάκης Κουτσονάσιος): Τσιλίκα, Πύθουλα, Λάσκου, Σίμου, Αλεξίου (79′ λ. τρ. Καραμήτρου), Κόλλια, Χρυσοστόμου, Ζντράβκοβιτς, Σρετένοβιτς, Σάλκουνιτς (90′ Καλπία), Κόγγουλη (60′ λ. τρ. Λιάκου)

Τρίκαλα (Γιώργος Λουλές): Χαρακοπούλου, Ντόκου, Ευθυμίου, Βαΐτση, Γκατσογιάννη, Τζιώρα, Λουλέ (33′ Μπλούτσου), Κορδέλα, Γιαννούλα, Γιουβρή (63′ Λαγούδη), Μπαρμπόσα