Ολυμπιακός: Ψηφίζει Γκαγκάτση για ΕΠΟ!

Την υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση αναμένεται να στηρίξει ο Ολυμπιακός, σε περίπτωση που ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ αποφασίσει να διεκδικήσει

Την υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση αναμένεται να στηρίξει ο Ολυμπιακός, σε περίπτωση που ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ αποφασίσει να διεκδικήσει τη μία από τις τρεις θέσεις για την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (20/11) στα γραφεία της Super League θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των μελών της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, όπου κύριο θέμα θα είναι η εκλογή των αντιπροσώπων στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ή στο Διοικητικό Συμβούλιο, όπως… λεγόταν μέχρι λίγο καιρό.

Ο Τάκης Αγραφιώτης, εκπρόσωπος του Ολυμπιακού θα είναι ο ένας υποψήφιος, ο οποίος αναμένεται να διατηρήσει την θέση του στην Ομοσπονδία, ωστόσο, υπάρχουν ακόμα δύο κενές θέσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες, ωστόσο, υπάρχουν φήμες πως το… χρίσμα θα διεκδικήσει και ο Μάκης Γκαγκάτσης, μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιος του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην «Live Sport», την υποψηφιότητα του νεαρού παράγοντα αναμένεται να στηρίξει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, θέλοντας να προκαλέσει… τριγμούς στην «συμμαχία» των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, σε μία κίνηση εντυπώσεων και ουσίας. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν έχει αποφασίσει αν θα είναι υποψήφιος.