Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » “Καμπάνα» δυο μηνών στον πρόεδρο της Καρδίτσας

“Καμπάνα» δυο μηνών στον πρόεδρο της Καρδίτσας

«Ντου» στους διαιτητές του αγώνα με τα Τρίκαλα έκανε ο πρόεδρος της ΑΣ και έφαγε «καμπάνα»  δύο μηνών

 

Με  απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες τιμωρήθηκε ο πρόεδρος της Καρδίτσας για το ντου που έκανε στο ματς με τα Τρίκαλα

Στο ντέρμπι με τον ΑΟΤ ο κ Μπούρμπος είχε μπει στα αποδυτήρια και έβαλε φωνές στους διαιτητές, έτσι τιμωρήθηκε και με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο μήνες, ενώ η ΑΣΑ κλήθηκε εκ νέου σε απολογία.

Αναλυτικά οι δυο ανακοινώσεις αναφέρουν: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ συνολική χρηματική ποινή δυο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ  και στον ΜΠΟΥΡΜΠΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ (πρόεδρο) χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δύο μήνες (αγώνας της 2-11-2015 με ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ).

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 19/11/2015 και ώρα 10:30 την ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 13, 14, 15 εδ. α΄ και παρ. 2, παρ. 3. εδ. υποπαρ. Β περ. α” του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και 15 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων(ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 2-11-2015)».

Συντάκτης

Άρθρα : 16754
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top