Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Με ανακοίνωση από La Farm απάντησε στον Κούγια ο Πλεξίδας

Με ανακοίνωση από La Farm απάντησε στον Κούγια ο Πλεξίδας

 

Μέσω ανακοίνωσης από την ετειρίας  «La Farm» απάντησε στον Κούγια Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ και για δημόσιες δηλώσεις του προέδρου της κ. Κούγια, θεωρούμε ότι αυτές είναι άκαιρες και άστοχες. Αρχικά επισημαίνουμε την ανακοίνωση, προ ολίγων μόλις ημερών, από την ΠΑΕ ΑΕΛ με βάση την οποία έδιδε συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα της εισήγησης του υπεύθυνου του Τμήματος αδειοδότησης, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο φάκελος που επιμελήθηκε η ίδια είναι πλήρης και σύμφωνος με τα αιτούμενα από την Επιτροπή και μάλιστα τούτο με επίσημο τρόπο.

Ήδη μάλιστα και με τη νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, διαβλέπουμε ότι θεωρούν την απόφαση εσφαλμένη, λόγω άλλωστε φερομένων οφειλών των παικτών που και οι ίδιοι φέρονται να διακανόνισαν και φαίνεται να μην γίνονται δεκτοί οι διακανονισμοί αυτοί. Εξάλλου και κατά την υποβολή των εγγράφων τον Ιούνιο 2015 από την ΠΑΕ ΑΕΛ υπήρχαν όλα τα σχετικά έγγραφα για αναφερόμενους εκ των παικτών στην Επιτροπή, όταν και δεν υπήρχε σχετικό περί τυχόν οφειλών πρόβλημα. Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τη σκοπιμότητα της ανακοίνωσης, αν και υποπτευόμαστε τα κίνητρά της και τονίζουμε ότι δεν θα αφήσουμε την όποια τυχόν προσπάθεια σπίλωσής μας να εξελιχθεί περαιτέρω.

Εν τούτοις πάντως, αναφέρουμε ότι για οποιαδήποτε οικονομική τυχόν εκκρεμότητα από την περίοδο της διαχείρισής μας, έχει προβλεφθεί συγκεκριμένη διαδικασία τακτοποιήσεως μεταξύ ημών και της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προέδρου της κ. Κούγια, και μέχρι σήμερα προσπαθούμε να συνδράμουμε στους στόχους της ΠΑΕ ΑΕΛ, μη δημιουργώντας το παραμικρό ζήτημα. Δεν αναμέναμε όμως τέτοιου είδους και ποιότητας ανακοίνωση, η οποία είναι εξόχως πέραν της πραγματικότητας και λειτουργεί αποπροσανατολιστικά.

Γνωρίζει καλά η ΠΑΕ ΑΕΛ ότι ουδένα πρόβλημα, ουδεμία ζημία της ή επιβάρυνσή της υπήρξε ή υπάρχει ή μπορεί να υπάρχει από την εταιρία LA FARM και την οικογένεια Πλεξίδα. Χαιρόμαστε δε, ιδιαίτερα με τις αγωνιστικές επιτυχίες της ΑΕΛ και τιθέμεθα σε κάθε περίπτωση αρωγοί της στην προσπάθεια για την αγωνιστική άνοδο της».

Συντάκτης

Άρθρα : 16705
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top