Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ » Σε νέους μπελάδες ο Ολ Βόλου από GAS

Σε νέους μπελάδες ο Ολ Βόλου από GAS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλείται να διακανονίσει το χρέος προς τον Τικάο, προκειμένου να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις

 

Το ποσό των 392.000 ευρώ καλούνται να καταθέσουν οι Ερυθρόλευκοι στον πρώην παίκτη τους, Τικάο, καθώς το CAS τον δικαίωσε στην προσφυγή

Μια απόφαση που περίμεναν εδώ και μήνες στον Ολυμπιακό από το CAS βγήκε την Τρίτη και αλλάζει σημαντικά τα δεδομένα στην ομάδα. Η βολιώτικη ΠΑΕ υποχρεούται να καταβάλει στον Βραζιλιάνο Κάρλος Αγκούστο Μπερτόλντι «Τικάο» το ποσό των 392.000 ευρώ, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δικαιώθηκε.

Ο Τικάο αγωνίστηκε ελάχιστα στον Ολυμπιακό τη χρονιά που η ομάδα ανέβηκε από τη Football League στη Σούπερ Λιγκ και ήταν στην ομάδα και τη χρονιά που ο Ολυμπιακός με απόφαση της ΕΠΟ αποπέμφθηκε από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Όπως είναι κατανοητό, το ποσό αυτό είναι πολύ μεγάλο και τινάζει τον προϋπολογισμό της ομάδας, σε μια περίοδο όπου δεν υπάρχουν έσοδα για τις ομάδες της Football League.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλείται να διακανονίσει το χρέος προς τον Τικάο, προκειμένου να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις από την FIFA, ενώ είναι ένα επιπλέον «αγκάθι» και μάλιστα πολύ μεγάλο, όσον αφορά το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας για τη νέα χρονιά. Πηγή mikriliga

Συντάκτης

Άρθρα : 16715
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top