Ζάκυνθος: Ζητά στήριξη του κόσμου για το ματς με τον ΑΟΤ

 

Ακόμα και αφίσες έβγαλαν στην Ζάκυνθο για το ματς με τον ΑΟΤ για να προσελκύσουν φιλάθλους που έχουν κόψει το γήπεδο

Ακόμα και αφίσες έβγαλαν στην Ζάκυνθο για το ματς με τον ΑΟΤ για να προσελκύσουν φιλάθλους που έχουν κόψει το γήπεδο. Η ομάδα δεν είναι στα καλύτερά της και όπως αναφ΄ρει η mikriliga έχχει μία νίκη σε οκτώ αγώνες, η χειρότερη δηλαδή επίδοση της κατηγορίας πλην του Πανελευσινιακού (έχει 8/8 ήττες) και αυτό έχει άμεση συνάρτηση με την δυστοκία που παρουσιάζει η ομάδα του Κάραμα.

Οι Ζακυνθινοί έχουν πετύχει μόλις πέντε γκολ, γλιτώνοντας την τελευταία θέση στη σχετική λίστα λόγω… Λαμίας που έχει τέσσερα. Κι αν βγάλουμε τα δύο που πέτυχαν στην πρεμιέρα τους (στην ήττα 3-2 από τον Απόλλωνα), τότε στα υπόλοιπα επτά ματς μετρούν μόνο 3!

Ισοπαλία με Κισσαμικό, ήττα από Αγροτικό Αστέρα, ήττα από Καλλιθέα, ισοπαλία με Παναχαϊκή, ισοπαλία με Κέρκυρα, ήττα από Καρδίτσα τα τελευταία αποτελέσματα της Ζακύνθου που αγνοεί το τρίποντο από τις 3 Οκτωβρίου (1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου)!

Φυσικά ρόλο σ” αυτά -όχι τον μεγαλύτερο- έχουν παίξει κατά καιρούς οι απουσίες κομβικών ποδοσφαιριστών.

Ο Νίκιτς που αποκτήθηκε ως βαρύ χαρτί στο μεσοεπιθετικό κομμάτι αντιμετωπίζει εδώ και καιρό πρόβλημα (2 συμμετοχές) και είναι στα πιτς (ίσως επανεμφανιστεί προσεχώς με τα Τρίκαλα), ενώ ο Ζαϊρί που ξεκίνησε φουριόζος και ήρθε για να κάνει τη διαφορά, έχει αποβληθεί μια φορά, έχει χάσει ένα ματς λόγω… αναγκαστικής τιμωρίας κι άλλο ένα λόγω τραυματισμού.