Τα ‘χωσε στον Πλεξίδα ο Κούγιας για την απαγόρευση μεταγραφών!

Η ΑΕΛ δεν θα έχει δικαίωμα μεταγραφών το Γενάρη και ο Αλ κούγιας τα…έριξε όλα στον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

b21474e5fd98d622ec830b008a9a5032_XL

Με απόφαση της ΕΠΟ επιβλήθηκε στη Λάρισα απαγόρευση μεταγραφών λόγω αδειόδοτησης και ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση  στη διοίκηση της περασμένης σεζόν και δη στον Βαγγέλη Πλεξίδα.

Μιλώντας στο OKradio 104,4, ο νυν πρόεδρος της ΑΕΛ στοχοποίησε τον Πλεξίδα αποκαλύπτοντας ότι είχε βάλει μόνο 8 παίκτες από την περσινή σεζόν στο ΙΚΑ.

Επιπλέον αναφέρθηκε στις προσφυγές παικτών απορώντας για την ταχύτητα όλων αυτών των αρνητικών για τους «βυσσινί» γεγονότων μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, παρουσίας του πρώην προέδρου της ομάδας.

Εντύπωση προκάλεσε, επίσης, και το πως πέρασαν οι προσφυγές παικτών με διοίκηση της ερασιτεχνικής στην ΠΑΕ, σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Eβγαλε ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, απάντησε με ανακοίνωσή της, στην απόφαση της ΕΠΟ, σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με την περίληψη της υπ’ αριθ. 26Β/13.11.2015 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδοτήσεων Ομάδων, η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν αδειοδοτείται και παραμένει σε καθεστώς επιτήρησης.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης υπάρχουν εκκρεμείς οφειλές, προσφυγές ή αλλες εκκρεμμότητες προς τους ποδοσφαιριστές: NTAMACK BILLA, PINAZO ARIAS, ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, DIAS RIBEIRO, ΣΤΑΘΑΚΗΣ, ΠΑΜΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΡΤΣΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, DASILVA PINTO, ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ, ΜΕΛΙΣΣΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗΣ.

Όπως είναι φανερό  όλοι οι ποδοσφαιριστές στους οποίους φέρεται να οφείλει η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι της περιόδου 2014-15, εποχή που ιδιοκτήτρια εταιρία της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν η εταιρία La Farm και διαχειριστής αυτής η οικογένεια Πλεξίδα.

Η επιτροπή δε δέχθηκε ως επαρκή τα στοιχεία που παρέδωσε η πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ ΑΕΛ επί εποχής κ. Πλεξίδα κα Μάρα Μπουρλόκα στον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Μάρκου, όταν παρέλαβε τα αρχεία της ΠΑΕ ΑΕΛ και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της πλευράς του κ. Πλεξίδα οι ποδοσφαιριστές είναι όλοι εξοφλημένοι και απέρριψε την εισήγηση του Διευθυντού του Τμήματος Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία η ΠΑΕ ΑΕΛ έπρεπε να αδειοδοτηθεί και να αρθεί το καθεστώς επιτήρησης..

Οι νομικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ ΑΕΛ θα μελετήσουν την απόφαση κι έπειτα η ΠΑΕ ΑΕΛ θα τοποθετηθεί επισήμως λόγω της σοβαρότητας του θέματος σε ειδική συνέντευξη τύπου».