Εχασε έδαφος η Κέρκυρα -στην έξοδο ο Διγκόζης

Η ισοπαλία της Κέρκυρας στο ματς με τα Χανιά βγάζει προς την έξοδο τον προπονητή Αγγελο Διγκόζη

86862651ccf0cf992e6acace25c08789_L

Η ομάδα του Ιονίου ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, είχε ενέργεια και κάποιες τελικές στα πρώτα 15 λεπτά, αλλά τελικά ο ΑΟ Χανιά ήταν αυτός που πήρε την σκυτάλη και έφτασε στο γκολ με ένα εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Λίτα (40′).

Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος κυριάρχησε στο γήπεδο, αλλά δεν είχε τον τρόπο να δημιουργήσει φάσεις και να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μπλάζιτς, ο οποίος δεν χρειάστηκε να επέμβει σε πολλές περιπτώσεις. Η λύτρωση ήρθε τελικά στο 86ο λεπτό με σουτ του Καμπάνταη έπειτα από ωραία επέμβαση του Μπλάζιτς σε κεφαλιά του Γερωργακόπουλου.

Πάντως η ισοπαλία που μοιάζει να είναι καταδικαστική για το μέλλον του Άγγελου Διγκόζη στον πάγκο της ομάδας. Ο ίδιος πήρε ψήφο εμπιστοσύνης μετά την ισοπαλία στη Ζάκυνθο και την ήττα στην Πάτρα, αλλά το νέο στραβοπάτημα δείχνει ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα του Ιονίου.

Διαιτητής: Τ. Τίκας (Καρδίτσας) Βοηθοί: Τακόπουλος, Χ. Τίκας (Καρδίτσας)
ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ντιόγκο, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Κρητικός, Μακρίδης (46′ Κόντος), Ζορμπάς, Φάμπιο (46′ Καρντόσο), Σουάνης (64′ Γεωργακόπουλος), Καμπάνταης.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Μπλάζιτς, Παγώνης, Μπριλάκης, Σαΐν (60′ Δεινόπαπας), Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Ν. Νύκταρης (55′ Γκέσιος), Μασάδο, Μπουζούκης (64′ Σάντερσον), Τσούτσης, Λίτα.