Παναγόπουλος: Γιατί όχι και στην κορυφή;

Γιατί όχι και την κορυφή; Με μια αφοπλιστική ατάκα ο τεχνικός του ΑΟΤ έδωσε στίγμα στόχων στη συνέντευξη μετά το παιχνίδι

12241660_839665059465677_7159714521860655001_n

Γιατί όχι και την κορυφή; Με μια ατάκα αφοπλιστική ο τεχνικός του ΑΟΤ έδωσε στίγμα στόχων στη συνέντευξη μετά το παιχνίδι. Ο  προπονητής των «κυανέρυθων» , έσπευσε  πρώτα απ όλα να θυμίσει πως δεν άλλαξε κάτι δραματικά μετά από τα αποτελέσματα της Κυριακής… «Απλά Βάλαμε την μπάλα κάτω πετύχαμε τρία γκολ είχαμε δυο δοκάρια παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο και αφήσαμε  πίσω μας  την κακή παρένθεση των 2 τελευταίων αγωνιστικών» ανέφερε στις δηλώσεις τους , όμως μιλώντας λίγο αργότερα για τους στόχους , δεν κρύφτηκε . Όσο πιο ψηλά γίνεται θα προσπαθήσουμε να πάμε , γιατί όχι και στην πρώτη  θέση; ”  ανέφερε χαρακτηριστικά. Λίγο πιο πριν πάντως είχε ακούσει και τα κολακευτικά σχόλια του Μάκη Κατσαβάκη

Ο προπονητής των Σερραίων είπε τα καλύτερα για τον ΑΟΤ και χαρακτηριστικά τόνισε: Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την άσχημη εικόνα τόσο απο την διοίκηση , όσο και απο τους φιλάθλους μας . Αποκλειστική ευθύνη έχω εγω. Αντιτάξαμε πολύ λίγα πράγματα απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και τους αξίζουν συγχαρητήρια., Μια ομάδα που είναι ώριμη για πρωταθλητισμό. Καλή συνέχεια.

Από την πλευρά του τώρα  ο κ Παναγόπουλος ευχαρίστησε  τον κ. Κατσαβάκη για τα καλά του λόγια και τόνισε πως θεωρεί τον Πανσερραϊκό πολύ καλή ομάδα με καλό ρόστερ.

Ο κόουτς είχε και μια αναφορά για την ΑΕΛ και είπε αναλυτικά: Θα μου επιτρέψετε επειδή βρίσκομαι σε ένα ιστορικό στάδιο και είδα φίλους να είμαι λακωνικός. Αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στον κόσμο των Τρικάλων στους οπαδούς και τους φιλάθλους. Το παιχνίδι στο καθαρά αγωνιστικό του κομμάτι  δεν χωράει περαιτέρω ανάλυσης. Παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο,  ποδόσφαιρο, βάλαμε τρία  όμορφα γκολ, είχαμε δύο δοκάρια και νομίζω δίκαια κερδίζουμε και τις εντυπώσεις που χάσαμε σε άλλα ματς. . Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Κλείνοντας θέλω να κάνω ένα προσωπικό σχόλιο. Χαίρομαι που στο Αλκαζάρ έχω μόνο νίκες”.