Δεύτερη νίκη η ΑΕΤ, στο Ρίζωμα με 0-3

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η ΑΕΤ και άφησε πίσω της τους Παραληθαίους

PB146198-Αντιγραφή-780x546

Ο αγώνας είχε τρία γκολ από πλευράς φιλοξενουμένων, ένα χαμένο πέναλτι και ένα δοκάρι για τους γηπεδούχους και από μια αποβολή για την κάθε ομάδα.
Οι νεαροί της ΑΕΤ(Κ17ΑΟΤ) κατάφεραν να φτάσουν σε δύο γκολ στο πρώτο μέρος και ουσιαστικά να ¨καθαρίσουν» υπερ τους το ματς. Οι των Παραληθαίων προσπάθησαν στην επανάληψη να μειώσουν κέρδισαν ένα πέναλτι στο οποίο αστόχησαν και στο τέλος δέχθηκαν και τρίτο γκολ. Ήταν η δεύτερη σερί νίκη για την πλέον νεανική ομάδα του φετινού πρωταθλήματος.

Στο 3΄κεφαλιά του Μπακατσή απέκρουσε ο Αγραφιώτης.
Στο 5΄ο Ζάρρας για τους Παραληθίους σούταρε η μπάλα λίγι άουτ.
Στο 18΄ο Τσιρογιάννης για την φιλοξενούμενη ομάδα στο σουτ η μπάλα ελάχιστα έξω.

ΤΟ 0-1

Στο 27΄πανέμορφο γκολ από τον Μπακατσή ο οποίος από μακρινή απόσταση είδε έξω το Αγραφιώτη και πλάσαρε από πάνω του ανοίγοντας το σκορ.

Στο 29΄σουτ του Μπαγκούτη αστόχησε.
Στο 36΄ο Μπακατσής μέσα στην περιοχή το πλασέ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΤΟ 0-2

Στο 40΄ ο Μπακατσής και πάλι μπήκε από την αριστερή πλευρά στην περιοχή και πλάσαρε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια των αμυντικών.

Στο 47΄ οι Παραληθαίοι είχαν οριζόντιο δοκάρι και κόρνε μετά την απόκρουση του Παπαδόπουλου στο φάουλ του Τσουλάϊ.
Στο 52΄ο Τσουλάϊ απείλησε και πάλι τον Παπαδόπουλο απέκρουσε σωτήρια.
Στο 60΄ο Παντέρα δοκίμασε καλό σουτ η μπάλα πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου.
Στο 75΄απέκρουσε ο Αγραφιώτης το πλασέ από κοντά του Μαγκούτη.

ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ

Στο 82΄ ο Τσουλάϊ κέρδισε πέναλτι και απόβολή του Παπαγεωργίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ανέλαβε να το εκτελέσει και έστειλε την μπάλα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 87΄ ο Τσουλάϊ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Κ. Μανασή και αποβλήθηκε και αυτός.

ΤΟ 0-3

Στο 89΄ ωραία προσπάθεια με τον Μαγκούτη να σουτάρει τον Αγραφιώτη να διώχνει, τον Μπακατσή από δεξιά να σεντράρει και στην κίνηση πλασέ ο Μαγκούτης για το τελικό 0-3.
Στο 90΄καλή ευκαιρία με τον Μπανάσιο οι φιλοξενούμενοι σούταρε με φάλτσο , αλλά ο Αγραφιώτης με δυσκολία έβγαλε κόρνερ

Το ματς είχε πεντάλεπτη διακοπή για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον παίκτη-προπονητή των Παραληθαίων Αχιλλέα Γρηγορίου ο οποίος δέχθηκε την μπάλα στο κεφάλι και έπεσε στο έδαφος. Ζαλίστηκε αλλά με την επέμβαση των ιατρών και διοικητικών παραγόντων του ερασιτέχνη Κ. Παρδάλη και Ν. Μπακογιάννη επανέκτισε τις αισθήσεις του και όλα καλά.

Α.Ε. Παραληθαίων: Αγραφιώτης, Παπαγεωργιου, Μητσαλίου, Ζάρρας, Τουρτούνης (40΄Γρηγορίου-70΄λ.τρ. Ρίζος), Τσουλάϊ, Παντέρας, Αλεξίου, Ντίνος, Κωτούζας, Γκάνιας.

ΑΕΤ(Κ17ΑΟΤ): Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσιρογιάννης ( 50΄Νταής), Ρουμπιές, Σακελλάριος, Μπακάλης ( 85΄Πούλιος), Μαγκούτης, Μπακατσής, Μπένγκο, Καραγιώργος ( 72΄Μπανάσιος)

PB146225-Αντιγραφή-780x546