Γιαλιάς: “Μόνο κάτοχοι Διαρκείας και οργανωμένοι στο Αλκαζάρ” !

Επιλεκτική είσοδο φιλάθλων ανακοίνωσε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας για το ματς της Κυριακής!!!

 

Με απόφαση που δημοσιοποίησε μέσω δελτίου Τύπου, ο μεγαλομέτοχος τονίζει πως θα δοθούν εισιτήρια μόνο στους κατόχους διαρκείας και στους οργανωμένους οπαδούς , ενώ  βάζει απαγορευτικό σε όλους τους υπόλοιπους που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα,  αφού θα πρέπει να απευθυνθούν στον Σύνδεσμο οπαδών  για να πάρουν εισιτήριο-ια  για το ματς. Δυστυχώς και ατυχώς με την απόφαση αυτή “τιμωρούνται” φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και ήδη υπήρξαν νατιδράσεις γι αυτή την επιλεκτική τακτική της διοίκησης


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει

H Νομική υπηρεσία της ομάδας προσπάθησε πληρώνοντας το κόστος της έφεσης να αναιρέσει την απόφαση. Κατάφερε τελικά  να γίνει ο αγώνας με θεατές όχι όμως να μειώσει το χρηματικό ποσό των 8.250 ευρώ το οποίο πληρώνεται διπλά (Football League-EΠΟ).

Επειδή το χρηματικό ποσό επεβλήθη από ανεγκέφαλη κίνηση φιλάθλων (όχι από την πλευρά των «Σακαφλιάδων») και επειδή μέχρι σήμερα έχω επενδύσει πολλά χρήματα για να έχει η ομάδα κύρος και τη θέση που της αναλογεί, αποφασίζω, στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό που θα γίνει στο Αλκαζάρ την Κυριακή 15/11 και ώρα 15:00, την είσοδο, ΜΟΝΟ στους κατόχους καρτών διαρκείας και τα 200 εισιτήρια που έχω δώσει εντολή να εκδοθούν, να διατεθούν, αποκλειστικά στον σύνδεσμο των «Σακαφλιάδων» (έχοντας την ευθύνη αυτοί για τους ανθρώπους που θα τα διαθέσουν).

Έχω επενδύσει, επενδύω και θα συνεχίσω να επενδύω σε μια ομάδα, σε μια πόλη και σε ένα φίλαθλο κόσμο που απαιτώ να σέβονται όλα αυτά που έχω κάνει μέχρι στιγμής και θα κάνω στο μέλλον.

Όταν ήρθα έδωσα τον λόγο μου ότι η ομάδα θα αποκτήσει το κύρος και την αίγλη που της έλειπε όλα αυτά τα χρόνια.  Και επειδή  το λόγο μου εγώ τον κρατάω πάντα , κάντε και εσείς το χρέος που σας αναλογεί. Ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία μου δήλωση.»

Χρήστος Γιαλιάς