Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ » ΠΑΕ Τρίκαλα: Ολο το κόστος εργασιών στο στάδιο ο Γιαλιάς

ΠΑΕ Τρίκαλα: Ολο το κόστος εργασιών στο στάδιο ο Γιαλιάς

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχει κάνει στο Στάδιο ο Χρήστος ΓιαλιάςΑνακοίνωση  με την οποία γίνεται αναφορά στα χρήματα που έχει επενδύσει στα Τρίκαλα ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Γιαλιάς εξέδωσε η ΠΑΕ, ενώ γίνεται αναφορά στις όποιες αλλαγές έγιναν και ακόμα γίνονται στο στάδιο. Η ανακοίνωση τονίζει ότι όλο το κόστος των εργασιών ανέλαβε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας και αναλυτικά αναφέρει…

«Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τον ΑΟΤ ο κ. Γιαλιάς εφάρμοσε το σχέδιο του που έχει ως στόχο την αγωνιστική άνοδο αλλά και την αναβάθμιση του επιπέδου της ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει ρίξει μεγάλο βάρος στο κομμάτι των εγκαταστάσεων και επενδύει συνεχώς χρήματα για να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για τη δουλειά των ποδοσφαιριστών αλλά και για την απόλαυση των φιλάθλων.

Ένα από τα σπουδαιότερα έργα του είναι η αλλαγή του χλοοτάπητα στο γήπεδο της πόλης το οποίο χρηματοδοτήθηκε εξ’ ολοκλήρου από τον κ. Γιαλιά και είναι έτοιμο προς χρήση! Επίσης σε αρκετά προχωρημένο στάδιο είναι οι εργασίες στο κυλικείο, στα νέα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο, ενώ έχουν γίνει βελτιωτικά έργα ουσίας στην καταπακτή (τοποθέτηση πλακιδίων) και στην φυσούνα που οδηγεί από τα αποδυτήρια στον αγωνιστικό χώρο».

Συντάκτης

Άρθρα : 16749
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top