Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ » Καθυστέρηση στην Έφεση των Τρικάλων λόγω Ολυμπιακού

Καθυστέρηση στην Έφεση των Τρικάλων λόγω Ολυμπιακού

 

Mε καθυστέρησε εκδικάστηκε και δεν  βγήκε προς το παρόν απόφαση αφού υπήρξαν μπερδέματα με την υπόθεση του Ολυμπιακού

 

Ο…κακός χαμός έγινε στις σημερινές εκδικάσεις εφέσεων αφού οι δικαστές διαπιστώνουν πως έτσι όπως έγινε ο νέος κώδικας , ή θα κλείσουν σε λίγες αγωνιστικές όλα τα γήπεδα ή θα εκτεθούν οι ίδιοι με τις αποφάσεις τους. Η υπόθεση των τρικάλων πήγε πίσω , αφού στην εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για την ποινή που επιβλήθηκε στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ για τα περισταστικά στη Βέροια, υπήρξε κριτική από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων, Δημήτρη Σκούτερη στην ΕΠΟ.

«Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση και δεν μπορούμε να δικάσουμε με βάση πεπατημένες του παρελθόντος. Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε για ποιο λόγο η ΕΠΟ αυστηροποίησε τις ποινές. Η απορία μας γιατί η ΕΠΟ μετέβαλε προς το αυστηρότερο τους κανονισμούς», φέρεται να είπε.

Σε εκείνο το σημείο έκανε παρέμβαση ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας που ήταν στα γραφεία για υπόθεση της θεσσαλικής ΠΑΕ, λέγοντας: «Το έκανε για να εκθέσει την τακτική δικαιοσύνη, γιατί αυτοί που θα αποφασίζουν είναι τακτικοί δικαστές. Εκτιμώ πως αν συνεχίσουμε έτσι, σε 2-3 αγωνιστικές δεν θα γίνονται αγώνες με κόσμο».

Μόλις τελείωσε η συζήτηση για τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων, είπε: «Είναι άγαρμπος και άτσαλος ο τρόπος αλλαγής στον κανονισμό. Η έγινε για να φανεί προς την Πολιτεία ότι υπήρξε αυστηροποίηση ή για να μας εκθέσει. Με τον κανονισμό αυτό θα κλείσουν πολλά γήπεδα και οι ομάδες δεν θα αντέχουν να πληρώσουν τα πρόστιμα.

Εχει ενημερωθεί και η πρόεδρος του Αρείου Πάγου για το νέο πειθαρχικό κώδικα, καθώς κάποια πράγματα είναι εκτός δικαίου και μας φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση και είτε θα δικάσω σύμφωνα με αυτόν τον κώδικα είτε μπορεί να πάμε ως δικαστές κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος».

Συντάκτης

Άρθρα : 16689
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top