Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΔΙΕΘΝΗ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ » Αλλαγές και βελτίωση παραγωγικότητας θέλει ο Σκίμπε

Αλλαγές και βελτίωση παραγωγικότητας θέλει ο Σκίμπε

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου, τόνισε πως στόχος του είναι να βελτιώσει την παραγωγικότητα

09DECCD3774A435272ED6F7408FF455E

O Mίκαελ Σκίμπε βλέποντας την Τρίτη από κοντά τους διεθνείς και κάνοντας τους την πρώτη προπόνηση έβγαλε κάποια συμπεράσματα για τις δυνατότητες της Εθνικής ομάδας. Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου, τόνισε πως στόχος του είναι να βελτιώσει την παραγωγικότητα της ομάδας.

«Moυ αρέσουν δυνατά και σίγουρα πράγματα. Στο κέντρο του γηπέδου βλέπω ότι είμαστε καλοί και σταθεροί. Τεχνικά χρειαζόμαστε βελτίωση για να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες. Ακριβώς αυτό το είδαμε και τα τελευταία δύο χρόνια, ότι κάνουμε λίγες ευκαιρίες και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό.

Πρέπει να αλλάξουμε λίγο να γίνουμε μια καλή ομάδα. Όλοι ξέρουμε τους λόγους που βρίσκομαι εδώ. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο επίκεντρο από το να προσφέρουμε στην Εθνική. Πρέπει πρώτα να γνωρίσω τους παίκτες και όσο πιο γρήγορα γίνεται να σχηματίσω μια εικόνα» είπε χαρακτηριστικά.

Συντάκτης

Άρθρα : 16761
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top