Αλαφούζος: «Στα δικαστήρια θα κριθεί το πρωτάθλημα»

Ο Γιάννης Αλαφούζος στις δηλώσεις του μετά την παρουσίαση του Ιταλού κόουτς άφησε αιχμές για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος

1541BC9156C0539BE33A00540A1E7698

Μπορεί να ήταν η μέρα παρουσίασης του Αντρέα Στραματσιόνι, ωστόσο, ο Γιάννης Αλαφούζος βρήκε τον τρόπο -για μια ακόμη φορά- να κλέψει την παράσταση, καθώς στις δηλώσεις του μετά την παρουσίαση του Ιταλού κόουτς άφησε αιχμές για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος. «Υπάρχει συστηματική αλλοίωση και το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια» τόνισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου:

Γνωρίζετε τον καινούργιο μας προπονητή τον κύριο Στραματσιόνι. Η επιλογή του έγινε με βάση το πλάνο μας που έχει ξεκινήσει από το 2013, ενώ ταιριάζει απολύτως με τη φιλοσοφία μας. Αυτή είναι να εξελλίσουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές και όχι μόνο, να εκμεταλλευόμαστε έμπειρους παίκτες που φέρνουμε στην Ελλάδα λόγω του μεγάλου ονόματος της ομάδας.
Ο κύριος Στραματσιόνι έχει ακριβώς την ίδια φιλοσοφία με εμάς έχει δουλέψει σε μεγάλες ακαδημίες όπως της Ρόμα και της Ίντερ ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παραστάσεις από μεγάλες ομάδες στο δύσκολο πρωτάθλημα της Ιταλίας.

Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας με τον κύριο Στραματσιόνι. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω και δημοσίως τον Γιάννη Αναστασίου. Θεωρώ απολύτως επιτυχημένο το έργο του, φυσικά και έγιναν λάθη αλλά είναι μέσα στη ζωή.

Πλέον γυρίζουμε σελίδα και μπαίνουμε στη νέα μας εποχή.

Με τις συνθήκες που διεξάγεται στην Ελλάδα το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να το κερδίσουμε στο γήπεδο. Υπάρχει συστηματική αλλοίωση που δεν πρόκειται να αλλάξει. αλλοίωση συστηματική η οποία δεν θα αλλάξει. Από την πρώτη στιγμή στόχος μας είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη, και η πολιτεία να πάρει τα μέτρα της. Τότε ο Παναθηναϊκός όπως και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα μπορούν να κερδίσουν το πρωτάθλημα».