Πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε η ΑΕΦ στην Νέα Αγχίαλαο

 

Με ένα γκολ που σημειώθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΦ γνώρισε την ήττα 1-0 στη Νέα Αγχίαλα από τον τοπικό Πύρασσο

 

P1810569

Δεν μπόρεσε η ΑΕΦ στη Νέα Αγχίαλο Φωτο από magnesiaspor

Με ένα γκολ που σημειώθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΦ γνώρισε την ήττα 1-0 στη Νέα Αγχίαλα από τον τοπικό Πύρασσο. Ένα ψηλοκρεμαστό του  Αναστασίου, από τα περίπου 25 μέτρα, έμελλε να διαμορφώσει το τελικό απαοτέλεσμα της αναμέτρησης της ΑΕΦ στη Νέα Αγχίαλο. Η ομάδα της Φαρκαδόνας δεν μπόρεσε να ανταποδώσει έμεινε χωρίς γκολ και ηττήθηκε με 1-0 σε ένα ματς που θα μπορούσε ίσως με λίγη τύχη να πάρει αποτέλεσμα.

Δεν ήταν πολλές οι καλές φάσεις στο α ημίχρονο, η πρωτη στο 4’ με , ένα σουτ στην κίνηση του Νικούλη που  έφυγε ψηλά άουτ, Στη συνέχει στο 25′ δυνατό φάουλ από το ημικύκλιο του Αναστασίου απέκρουσε ο Πασιαλής, ενώ στο 34′ ο Πύρασος απείλησε όταν ο Κοντοβάς σέντραρε, ο Τσιουρέλης από καλή θέση κατέβασε την μπάλα και σούταρε αλλά ο Πατσιαλής έδιωξε με το σώμααπέκρουσε και πάλι.

Πάντως η πιο μεγάλη ευακιρία της ΑΕΦ ληρθε  στο  40ό λεπτό  με το φάουλ τουΝικούλη που απέκρουσε  Χαλάτσης κράτησε το σκορ ενώ στις καθυστερήσεις ο Διβανές σκόραρε σε στημένη φάση, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ακόμη λιγότερες οι καλές στιγμές στον αγώνα. Στο 71’ οι γηπεδούχοι  είχαν διπλή ευκαιρία. Από παράλληλη σέντρα του Τσιουρέλη, ο Κοντοβάς πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας, έδιωξε ο τερματοφύλακας και στη συνέχεια, σουτ του αμαρκάριστου Καρακώστα από το ύψος του πέναλτι, κατέληξε στην αγκαλιά του Πατσιαλή.
Από το  88ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 αφού ο Στεφανής αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κι αποβλήθηκε από τον ρέφερι Κουφογιάννη.
Πύρασος: Χαλάτσης, Καψιώτης (57′ λ.τρ. Δημητριάδης), Χατζητρακόσιας, Καραγεώργος, Κοτζαθανάσης, Στεφανής, Μαλακασιώτης (60′ λ.τρ. Καρακώστας), Βαγγελάκος, Τσιουρέλης, Κοντοβάς (83′ Πλασταράς), Αναστασίου.
ΑΕ Φαρκαδόνας: Πατσιαλής, Νάκου, Γκαντιάς, Φορτούνης, Κουμπούρας, Αετόπουλος (30′ Μπασιάκας), Μηνάς (74′ Γκουντρουμπής), Διβανές (65′ Ζαφειρίου), Νικούλης, Ιακωβάκης

 

P1810609