Παναγόπουλος: “Λάθος προσέγγιση από κάποιους παίκτες μας”

Με υπονοούμενα χωρίς περαιτέρω διευκρινιστικά μίλησε ο τεχνικός  του ΑΟΤ στη συνέντευξη Τύπου.

20151102_202550

Με υπονοούμενα χωρίς περαιτέρω διευκρινιστικά μίλησε ο τεχνικός  του ΑΟΤ στη συνέντευξη Τύπου. Ανέφερε μάλιστα στην πιο χαρακτηριστική του ατάκα πως «δεν μου άρεσε η προσέγγιση που είχαν κάποιοι από τους παίκτες μας στο παιχνίδι. Ο κόουτς των Τρικάλων πάντως είδε και αυτός πως έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι(!) και έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα της Καρδίτσας και τον Σάκη Θεοδοσιάδη τονίζοντας πως στο τέλος αυτοί έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι. τονίζοντας πως .” Δεν παίξαμε αυτό που μπορούμε κι αυτό που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε. Στο β’ ημίχρονο ήρθε ένα πολύ γρήγορο γκολ και δεν έχω άποψη για το αν ήταν πέναλτι ή όχι. Δεχτήκαμε ένα γκολ από μία στατική φάση. Τελικά υπάρχει πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα διότι σε τέτοιες φάσεις φάνηκε ότι έχουμε πρόβλημα στο μαρκάρισμα ενός εναντίον ένα”.

 

 

Αναλυτικά ο κ Κώστας Παναγόπουλος: ανέφερε  «Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω την Αναγέννηση για τη φιλοξενία.  Αυτά τα παιχνίδια που έχουν τοπικό χαρακτήρα θα πρέπει να είναι γιορτή. Θεωρώ ότι στο βαθμό που μας αναλογεί αυτό το καταφέραμε, όσον αφορά τους παίχτες και τους προπονητές και ο κόσμος πρέπει να κάνει το ίδιο. Είναι κρίμα ομάδες και πόλεις που είναι, ας μου επιτραπεί η έκφραση, μια γειτονιά, να μην έχουν τις καλύτερες των σχέσεων.

Όσον αφορά το παιχνίδι νομίζω ότι έγινε ένα πολύ όμορφο ματς . Κι εμείς και η ομάδα της Αναγέννησης προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ο αγωνιστικός χώρος για μένα δε βοήθησε. Βλέπω ότι λίγο-πολύ όλα τα γήπεδα είναι σε κακή κατάσταση. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, είχαμε κατοχή και προσπαθήσαμε να βγάλουμε τελικές ενέργειες. Δεν παίξαμε αυτό που μπορούμε κι αυτό που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε. Στο β’ ημίχρονο ήρθε ένα πολύ γρήγορο γκολ και δεν έχω άποψη για το αν ήταν πέναλτι ή όχι. Δεχτήκαμε ένα γκολ από μία στατική φάση. Τελικά υπάρχει πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα διότι σε τέτοιες φάσεις φάνηκε ότι έχουμε πρόβλημα στο μαρκάρισμα ενός εναντίον ένα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, κάνοντας κάποιες αλλαγές. Υπήρχαν παιδιά που ήταν ταλαιπωρημένα από ιώσεις. Παρόλα αυτά δεχτήκαμε ένα γκολ σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του αγώνα και νομίζω ότι τελικά η Αναγέννηση πήρε αυτό που ήθελε παραπάνω ή περισσότερο από εμάς. Ευθύνες υπάρχουν σε μία ομάδα. Κανείς δεν είναι άμοιρος των ευθυνών του. Το θέμα είναι ότι για να αναλάβεις μία ευθύνη πρέπει να την αναλογιστείς. Συγχαρητήρια στον Σάκη (σ.σ. Θεοδοσιάδη) για τη νίκη και για τη δουλειά που κάνει τα τελευταία χρόνια. Κλείνοντας θα ήθελα να ζητήσω εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος ένα συγγνώμη στον κόσμο των Τρικάλων για τη σημερινή ήττα και θέλω να ξέρουν ότι υπάρχουν ήττες και ήττες. Εμείς σήμερα φύγαμε με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο της Καρδίτσας γιατί ανήκουμε στην οικογένεια του ΑΟΤ. Όποιος νομίζει ότι δεν μπορεί να σηκώσει το ειδικό βάρος και την όποια πίεση, ίσως δεν έχει και θέση σε αυτή την ομάδα ή σε αυτό που επιθυμώ εγώ να φτιάξω».

 

Σάκης Θεοδοσιάδης: « Θα ήθελα με τη σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια σε όσους συνετέλεσαν να υπάρχει πολιτισμός μέσα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και δείξαμε σήμερα, από τον κόσμο μέχρι τους φροντιστές ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο και όχι πίσω. Αναφορικά με το παιχνίδι θα χαρακτήριζα πολύ μεγάλη τη νίκη μας. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που αγωνίστηκαν απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο και ποιοτικό αντίπαλο. Θα έλεγα ότι σήμερα έγινε ένα ανοιχτό ματς, χωρίς σκοπιμότητες που όπως είπε και ο Κώστας.θα κρινόταν στη λεπτομέρεια.Παρόλο που η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα πέναλτι, αντιδράσαμε γρήγορα, ισοφαρίσαμε κι από εκεί και πέρα καταφέραμε να σημείωσουμε ένα γκολ στο τέλος και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η αντίδραση της ομάδας είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για μένα και αυτό δείχνει ότι έχουμε “μέταλλο”, προσωπικότητα και όλα εκείνα τα στοιχεία για να μπούμε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του. Θέλω να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βοήθησε σήμερα την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Θέλω να ξέρουν ότι καθημερινά παλεύουμε για το καλύτερο για την ομάδα μας. Να ευχηθώ στον κ. Παναγόπουλο, στους ποδοσφαιριστές και στην ομάδα των Τρικάλων καλή δύναμη και καλή συνέχεια. ».

Για το πώς αισθάνεται για την πρώτη του νίκη κόντρα στα Τρίκαλα, : «Σίγουρα, έχει ιδιαιτερότητες το ότι ζω εγώ και η οικογένεια μου στα Τρίκαλα και ότι έζησα καλές στιγμές αγωνιζόμενος 10 χρόνια αλλά, όπως ανέφερα δημόσια πριν λίγες ημέρες, πρέπει να ξεχωρίσεις το επάγγελμα από το συναίσθημα και όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο προσπαθούμε να κάνουμε όσο γίνεται καλύτερα τη δουλειά μας»

 

Εκ μέρους των παικτών του ΑΟΤ μίλησε ο Χουσεΐν Μουμίν: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ισορροπημένο χωρίς πολλές φάσεις. Θέλαμε να μπούμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Δυστυχώς, όμως για εμάς, ήρθε πολύ γρήγορα η ισοφάριση. Από εκεί και έπειτα δεχτήκαμε και ένα δεύτερο γκολ και χάσαμε το παιχνίδι. Ήταν ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα ».

Από την πολευρά των γηπεδούχων ο Θωμάς Τσίτας: είπε «Ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο πόλεις που ξέραμε πολύ καλά τη σημασία του. Ατυχήσαμε να δεχτούμε ένα γκολ από ένα πέναλτι. Ευτυχώς αντιδράσαμε άμεσα, ισοφαρίσαμε, δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ και πήραμε τη νίκη. Ξέραμε ότι η ομάδα των Τρικάλων είναι πολύ καλή και τελείως διαφορετική από το πώς ξεκίνησε τη χρονιά. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Τρικάλων

 

20151102_203316