Oμιλία Καρατζολίδη για το new academies-system

Μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση του  na-system (new academies-system θα γίνει στην πόλη μας

 

 

STARS NAS

Η Σχετική ανακοίνωση αναφέρει….

Η Ακαδημία ΑΟΤ Stars (Ίκαροι Τρικάλων & Άγιος Νέστορας Τρικάλων) σε συνεργασία με την NAS (New Academies Systems) σας καλεί την Κυριακή και ώρα 12:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του 5ου Γυμνασίου-Λυκείου Τρικάλων όπου θα μιλήσει ο κ. Τάκης Καρατζουλίδης (Διεθνής Καλαθοσφαιριστής) με θέμα το na-system (new academies-system) που δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές-αθλητές που ασχολούνται με το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο αρχικά, ώστε να γνωρίσουν τις δυνατότητες, που υπάρχουν, στον αθλητικό αλλά και στον εκπαιδευτικό τομέα, στις ΗΠΑ. Ο συνδυασμός των σχολικών επιδόσεων με το αθλητικό ταλέντο του κάθε παιδιού μπορεί να αποτελέσει το διαβατήριο του για νέες ευκαιρίες.

Σε ένα όλο και περισσότερο παγκοσμιοποιημένο και ανταγωνιστικό περιβάλλον ο πολλαπλασιασμός των δυνατοτήτων επιλογής για τον κάθε νέο καθίσταται επιτακτικός παράγοντας.

Το na-system σκοπεύει στην μεγιστοποίηση των ευκαιριών, για όλους αυτούς που έχουν όραμα, σε μια χώρα όπως οι Η.Π.Α., στις οποίες ισχύουν κατ’ εξοχήν αξιοκρατικά κριτήρια και υπάρχουν δυνατότητες και ευκαιρίες για ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στους μαθητές – αθλητές του μπάσκετ και όχι μόνο.